Livø - Limfjordens Grønne Paradis

Bare 10km fra Løgstør finder du denne perle i Limfjorden. Livø byder på nærvær, østemning og flotte omgivelser. Livø er så lille, at selv cykler er overflødige, alligevel findes stort set alle danske naturtyper her. Om du kommer med færgen fra Rønbjerg, i båd eller kajak, er der plads til dig. Overnat på din båd, i telt eller i en af de mange ferieboliger. Hos øens Kjøgemester & Oldfrue kan du nyde smagen af Avlsgårdens kvalitets produkter.

Booking af overnatning - NYE PRISER PÅ OVERNATNING - 
Klik her for priser på overnatning i de forskellige værelser. 

Oplevelser for alle sanser
Sug den friske fjordluft ind. Lyt til fuglene, som uforstyrret af bilstøj, synger om kap. Føl adrenalinen pumpe, når du står ved kanten af de stejle skrænter. Mærk lysten til eventyr i de gamle egekrat. Se dåhjortene springe uforstyrret. Smag på Livøs uovertrufne råvare i Kroen eller Livø Café, hvor Kjøgemesteren og Oldfruen tilbereder.

Mad med historie og holdning
Kroen tilbyder buffet med inspiration i Alumnernes madplan, fra dengang Kellers Åndsvageanstalt rådede over øen. Retter som frikadeller, stegt flæsk og anden dansk mad, men også lokale specialiteter som muslinger, står på menuen.

Ikke bare natur
Hør om Livøs spændende historie, som omfatter både munke, frihedskæmpere og lægeeksperimenter. På turer fortæller Avlsgården, om økologisk landbrug på en ø og viser gårdens sortpelsede Aberdeen Angus-køer frem.

Aktiviteter for alle
Hvert år gæster forskellige jazzmusikere øen til Livøs Jazzfestival. I efteråret afholdes høstmarked og høstfest. Aalborg Universitet underholder om ” Grøn Livø” og selvforsynende energi på energidagen. Med kajak eller kano kan du opleve sælkolonien på den fredede Liv Tap fra søsiden. Gå Livø rundt på et par timer, eller blot nyd det danske vejr med udsigt til Limfjorden fra Livø Café med en kold Livøl eller en kop varm kaffe.

Del denne side

Booking af overnatning

Book overnatning

Nyttige informationer

Færgeselskabet Miniline
På hjemmesiden for Færgeselskabet Miniline kan du se aktuelle afgangstidspunkter og priser. Færgen sejler til og fra øen fra april til oktober og turen tager cirka 20 minutter fra Rønbjerg Havn.

Nyheder, informationer mv.
Livøs egen hjemmeside kan du læse om overnatningsmuligheder, attraktionerse, kommende arrangementer og meget mere...

Smag på Himmerlands råvarer og lokale fødevarer

Få en gastronomisk madoplevelse