Vingård & Badehotel - Lækker hjemmelavet frokost

Glenholm Vingård og Næsbydale Badehotel er næsten naboer og dette arrangement kan derfor holdes indenfor et par timer, men beregn hellere 2½ time i alt.

I løbet af den times tid du tilbringer sammen med vinbonden, får du et indblik i Glenholms historie, hvordan en dansk vingård fungerer, og selvfølgelig hvordan nogle af vinene smager, med 4 smagsprøver, ledsaget af snacks. En afslappet og hyggelig dialog med udgangspunkt i gæsternes spørgsmål.

Under dit besøg i Næsbydale kan du følge med i den nænsomme renovering af ”Baronens Hus” og opleve fortællingen om hotellets særlige historie. I caféens stuer eller på terrassen med udsigt til dal og fjord, nyder du en rustik frokostmenu med velsmag – grønt med spyd-stegte lækkerier. Drikkevarer tilkøbes.

Vælg mellem følgende datoer:

 • 1. juni 2017
 • 8. juni 2017
 • 21. juni 2017

Pris for denne ”pakke” er kr. 268,-
Medejere af Glenholm Vingård betaler kun kr. 238,- (max 2 billetter pr. anpart)
Tast koden MEDEJERFROKOST

Praktisk information:

 • Når du har købt denne oplevelser, er den bekræftelsesmail du får på din e-mail din 'adgangsbillet', som du skal medbringe fysisk eller på din telefon på Glenholm Vingård og Næsbydale Badehotel på den valgte dato.
 • Billetten inkluderer:
  • Rundvisning på Glenholm Vingård fra cirka 11.00-12.00
  • Smagsprøver på Glenholm Vingårds egen vin
  • En lækker frokostmenu på Næsbydale Badehotel.

Booking

Vingård & Badehotel - Lækker hjemmelavet frokost

Antal 268,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Glenholm Vingård og Næsbydale Badehotel

På Glenholm møder du hele den danske vinhistorie og alle facetter af vinens verden. Vinmarkerne ligger på en kalkholdig moræne-bakke, rig på grus og flint, som giver unik karakter til vinene. Som en ekstra bonus, giver denne beliggenhed en fantastisk udsigt over Limfjorden til Livø, Fur og Mors. Atmosfæren og de skønne omgivelser lægger op til en hyggelig sammenkomst med familie, venner og kollegaer. Som naboer har vi Næsbydale Badehotel, en idyllisk naturperle med direkte adgang til stranden. Det 100 år gamle Badehotels sjæl er rig på nostalgi og fortællinger, og efter mange års tornerosesøvn genåbnede stedet i 2016 – til stor fornøjelse for Glenholms gæster. Med disse kombinerede arrangementer kan vi tilbyde en nærværende oplevelse af begge steder ved samme besøg – det perfekte indslag i din sommerudflugt. www.glenholm.dk mail@glenholm.dk Tlf.: 98 67 69 66
www.glenholm.dk, mail@glenholm.dk, tlf.: 98 67 69 66
8-16