Golf & Frokost: Garia Course og lækker frokost

Nyd en runde på denne smukke parkbane og slut af med en lækker frokost
Tag en runde golf på Himmerland Golf & Spa Resorts Garia Course og nyd derefter en lækker frokost sammensat af køkkenchefen. 

Med sin smukke beliggenhed, flotte søer og vandløb samt righoldighed af træer og buske, er Garia Course en rigtig parkbane, som snor sig gennem de himmerlandske morænebakker. Med sine 5.377 meter fra gul tee og hele 6 par 3-huller virker banen som en overkommelig udfordring — men skinnet bedrager. Der stilles store krav til besindighed og eftertanke, hvis man skal spille op til sit handicap på Garia Course — og det er sværere, end man tror. Ikke mindst på grund af de ondulerende greens, som fordrer såvel omtanke som fantasi ved putting. 


Prøv dit spil af med en lidt udfordrende bane og nyd derefter en lækker frokost.

Tilbuddet indeholder:

- 1 x greenfee til Garia Course
- 1 x frokost efter køkkenchefens valg 


Pris pr. person kr. 300,-

NB.
Ved køb af billet bliver du kontaktet af Himmerland Golf & Spa Resort's reception for booking af teetid.

Booking

Golf & Frokost: Garia Course og lækker frokost

Antal 300,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland Golf & Spa Resort ligger i hjertet af Vesthimmerland og er et fantastisk udgangspunkt for en ferie med aktiviviteter, kultur eller wellness. Selv om vi er kendte for vores golfbaner kan vi meget mere end bare golf. I start 2013 åbnede vi vores 6000 m2 store nye centerbygning med Spa & Wellness, stort poolområde, bowling og aktivitetscenter, konferencecenter og panorama tagterrasse. Derudover har vi et resort hotel med 60 værelser, 2 restauranter og en hyggelig bar samt 336 feriehuse omkring golfbanerne. Her er noget for alle og ALLE er velkommen.
Centervej 1, Gatten
9640 Farsø
Tlf. 9649 6100

Mail: hgcc@himmerlandgolf.dk
www.himmerlandgolf.dk
Receptionen er åben alle ugens dage fra 07.00-21.00