Golf & Frokost: Backtee Course og lækker frokost

Prøv kræfter med en golfbane i verdensklasse og slut af med en lækker frokost
Hiv en dag ud af kalenderen og gå i proernes fodspor på European Tour-banen PGA Backtee Course. Efter de 18-huller kan frokosten, som køkkenchefen har sammensat, nydes på terrassen. 

I april 2013 åbnede den nyomlagte Backtee Course efter en af de mest omfattende renoveringsprojekter af en golfbane i Skandinavien nogensinde. Banen er i dag PGA European Tour godkendt og ligger græs til Made in Denmark-turneringen. Banen ligger smukt i det karakteristiske landskab og der er god plads mellem hullerne, som skaber en dejlig naturoplevelse.

Bunkerstilen er markant anderledes, fra hvad der har været set i Danmark indtil videre, hvilket giver banen en unik karakter og understreger naturen. Under ombygningen blev banen optimeret og kan med sine 5 forskellige tees spilles af alle og varieres efter handicap — dermed er banen sjov og udfordrende for alle. 

Tilbuddet indeholder:
- 1 x greenfee til PGA Backtee Course
- 1 x lækker frokost efter køkkenchefens valg 

Pris pr. person kr. 500,-

NB. Ved køb af billet bliver du kontaktet af Himmerland Golf & Spa Resort for booking af teetid.

Booking

Golf & Frokost: Backtee Course og lækker frokost

Antal 500,00 DKK
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland Golf & Spa Resort ligger i hjertet af Vesthimmerland og er et fantastisk udgangspunkt for en ferie med aktiviviteter, kultur eller wellness. Selv om vi er kendte for vores golfbaner kan vi meget mere end bare golf. I start 2013 åbnede vi vores 6000 m2 store nye centerbygning med Spa & Wellness, stort poolområde, bowling og aktivitetscenter, konferencecenter og panorama tagterrasse. Derudover har vi et resort hotel med 60 værelser, 2 restauranter og en hyggelig bar samt 336 feriehuse omkring golfbanerne. Her er noget for alle og ALLE er velkommen.
Centervej 1, Gatten
9640 Farsø
Tlf. 9649 6100

Mail: hgcc@himmerlandgolf.dk
www.himmerlandgolf.dk
Receptionen er åben alle ugens dage fra 07.00-21.00