Golf & Vand i Hvalpsund

Den smukke udsigt over Limfjorden, gør Hvalpsund Færgekro i Himmerland i Nordjylland yderst oplevelsesværdigt - og vil derfor være den perfekte ramme omkring dit golfophold. Vi har greenfee-aftaler med flere golfbaner i området, og vores centrale beliggenhed gør os til et attraktivt valg og et godt udgangspunkt for golfferien. 

Ud over at være i centrum af de smukke omgivelser i Himmerland i Nordjylland, kan vi også tilbyde et golfophold til særdeles gode priser. I vores golfophold er følgende inkluderet pr. person:

1 x 1 stk. greenfee til Hvalpsund Golfklub eller Aars Golfklub
1 x 3-retters lækker middag
1 x Overnatning
1 x Morgenbuffet

Pris pr. ophold i dobbeltværelse:
Mandag til torsdag - fra kr. 1.750,- for to pers. i ét dobbeltværelse.
Fredag, lørdag, søndag og helligdage fra kr. 1890,- for to pers. i et dobbeltværelse

Se flere ophold på Hvalpsund-faergekro.dk

Booking

Opholdets varighed:

Golf & Vand i Hvalpsund

Ankomstdato Vælg en dato ovenfor
Afrejsedato
Pris
Pris total 0,00 DKK
Combine er teknisk rejsearrangør og medlem af Rejsegarantifonden – nr. 2685 Combine A/S, Dannebrogsgade 58A, 9000 Aalborg, CVR: 37 34 20 84
Combine A/S

Hvalpsund Færgekro

Kgl. priviligeret Færgekro siden 1669. 28 dobbeltværelser med dusch, toilet, TV og telefon. Mulighed for op til 2 opredninger på nogle af værelserne. Der tilbydes røgfri værelser. Hyggelig restauration, hvor man kan få alt fra fiskeretter til Gourmetretter. Er desuden med i Gourmet- og Snapseruten. Har Green-fee aftale med flere golfbaner i Himmerland, den helt nye Hvalpsund Golfklub. I den hyggelig Café & Bar serveres der lette Café retter, forskellige former for kaffe. Mulighed for "Take away" retter.
Kontakt
Hvalpsund Færgekro
Sundvej 87, Hvalpsund
9640 Farsø
Telefon: +45 98638600
Fax: +45 98638644
post@hvalpsund-faergekro.dk
www.hvalpsund-faergekro.dk
Kontakt
Lukket fra 14. december til 15. januar.