Vi kan mærke at dagene bliver længere, temperaturen stiger og at den lyse tid er på vej tilbage.

Foråret er over Vesthimmerland

Vi kan mærke at dagene bliver længere, temperaturen stiger og at den lyse tid er på vej tilbage.

Forår i Vesthimmerland

Fuglene begynder at kvidre igen og naturen springer ud i fuldt flor og danner rammen om masser af oplevelser for store og små. I Vesthimmerland er et væld af oplevelser i naturen, i gallerierne, muserne og meget meget mere. Vi har samlet nogle af de oplevelser og arrangementer, der foregår i foråret på siden. - Foråret er en herlig tid i Vesthimmerland. Her finder du oplevelser og aktiviteter for både børn og voksne - du kan endda booke og købe dine oplevelser på siden.

Forår Vesthimmerland
 • TirsdagsSpa: Kom 2 betal for 1!

  Hver tirsdag i perioden 18. april til den 31. maj tilbyder Himmerland Golf & Spa Resort TirsdagsSpa. Der er dobbelt-op på spaentré, så kom 2 personer og betal kun for 1.
  Fra 250,00 DKK Book
 • Golfophold på Aars Hotel

  Book et dejligt golfophold på Aars Hotel og nyd en lækker 2-retters menu eller buffet efter en runde på Aars Golfklubs 18 huller.
  Fra 999,00 DKK Book
 • Golf & Vand i Hvalpsund

  Hvalpsund Færgekro tilbyder skønt golfophold på Louns halvøen i den nordlige – og meget smukke del af Jylland. Træk stikket og lad batterierne op, mens du får frisk luft på golfbanen og efterfølgende kan sætte dig til bords til en lækker tre-retters middag på Hvalpsund Færgekro.
  Fra 1.750,00 DKK Book
Forårsjazz på Livø 19-20/4

Forårsjazz på Livø 19-20/4

Forårsjazz er for musikelskere, der holder af traditionel jazz  sammen med  mange dejlige Jazz venner, men ikke mindst, holder af Limfjordens perle Livø.

Far og Barn på Limfjordsmuseet d. 26/4

Far og Barn på Limfjordsmuseet d. 26/4

Far og barn oplevelser – Mor er også meget velkommen. Har du brug for et pusterum i den travle hverdag sammen med dine børn?
Naturvejlederen på Limfjordsmuseet skaber dette pusterum for alle.

Himmerland Rundt GP d. 28/4

Himmerland Rundt GP d. 28/4

Danmarks største endags cykelløb på Europatouren for professionelle. Løbet har deltagelse af 30 teams fra hele Europa inkl. hele den skandinaviske elite. På den 200 km lange rute vil rytterne komme rundt i store dele af Vesthimmerland. Løbet vises direkte via TV Nord samt TV2 Sumo Norge, men bliver også vist på storskærm på Kimbrertorvet. Butikkerne i Aars vil i dagens anledning være smukt pyntet og vil have masser af tilbud.

Ølbryg og snapseurter på Hessel d. 27/5

Ølbryg og snapseurter på Hessel d. 27/5

Kom og oplev duften af malt og humle. I det gamle bryggers i stuehuset fortæller øllauget, hvordan man bryggede øl i gamle dage og viser de redskaber, der blev brugt.

Valborgaften på Hessel d. 30/4

Valborgaften på Hessel d. 30/4

Indledning af sommerens sæson med bål, fortællinger fra Louns halvøen, fællessang og kaffe. Gæstetaler er H.O.A Kjeldsen fra Lerkenfeldt.