Find inspiration til din næste golfferie

Golfoplevelser i Vesthimmerland

Find inspiration til din næste golfferie

Golf på vores hjemmebane

Vesthimmerland er det sted i Danmark, hvor du finder flest golfhuller pr. indbygger. Banerne er alle velanlagte og alsidige og ligger i kort køreafstand, så du kan nå at spille flere golfbaner på en enkelt dag.

I 2017 lægger Vesthimmerland endnu en gang græs til den prestigefyldte golfturnering Made in Denmark European Tour, det sker den 24. - 27. august på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten.

Så drømmer du om at forsøge dig som golfspiller - eller er du allerede en erfaren player, så er det vestlige Himmerland et perfekt udgangspunkt for din golfferie!

Himmerland Golf & Spa Resort - Europan Tour hjemmebane

Her får du en spa- og golfoplevelse i verdensklasse. Danmarks førende golfresort, som tilbyder unikke oplevelser til alle livsnydere.

Aars Golfklub

Aars Golfklub - flot og velplejet 18-huls bane

Flot og velplejet 18 huls bane, samt 9 huls Pay & Play bane

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub - seaside bane langs Limfjorden

Spil golf lige ud til Limfjorden

Køb dine golfophold her

Vi har samlet nogle skønne oplevelsespakker hos nogle skønne overnatningssteder med lækker mad!

  • Golfophold på Aars Hotel

    Book et dejligt golfophold på Aars Hotel og nyd en lækker 2-retters menu eller buffet efter en runde på Aars Golfklubs 18 huller.
    Fra 999,00 DKK Book
  • Golf & Vand i Hvalpsund

    Hvalpsund Færgekro tilbyder skønt golfophold på Louns halvøen i den nordlige – og meget smukke del af Jylland. Træk stikket og lad batterierne op, mens du får frisk luft på golfbanen og efterfølgende kan sætte dig til bords til en lækker tre-retters middag på Hvalpsund Færgekro.
    Fra 1.750,00 DKK Book