Find inspiration til din næste golfferie

Golf på vores hjemmebane

Vesthimmerland er det sted i Danmark, hvor du finder flest golfhuller pr. indbygger. Banerne er alle velanlagte og alsidige og ligger i kort køreafstand, så du kan nå at spille flere golfbaner på en enkelt dag.

I 2017 lagde Vesthimmerland endnu en gang græs til den prestigefyldte golfturnering Made in Denmark European Tour på Himmerland Golf & Spa Resort i Gatten.

Så drømmer du om at forsøge dig som golfspiller - eller er du allerede en erfaren player, så er det vestlige Himmerland et perfekt udgangspunkt for din golfferie!

Made in Denmark aviskonkurrencen er afsluttet

Køb dine golfophold her

Vi har samlet nogle skønne oplevelsespakker hos nogle skønne overnatningssteder med lækker mad!

  • Golfophold på Aars Hotel

    Book et dejligt golfophold på Aars Hotel og nyd en lækker 2-retters menu eller buffet efter en runde på Aars Golfklubs 18 huller.
    Fra 999,00 DKK Book
  • Golf & Vand i Hvalpsund

    Hvalpsund Færgekro tilbyder skønt golfophold på Louns halvøen i den nordlige – og meget smukke del af Jylland. Træk stikket og lad batterierne op, mens du får frisk luft på golfbanen og efterfølgende kan sætte dig til bords til en lækker tre-retters middag på Hvalpsund Færgekro.
    Fra 1.750,00 DKK Book

Himmerland Golf & Spa Resort - Europan Tour hjemmebane

Her får du en spa- og golfoplevelse i verdensklasse. Danmarks førende golfresort, som tilbyder unikke oplevelser til alle livsnydere.

Aars Golfklub

Aars Golfklub - flot og velplejet 18-huls bane

Flot og velplejet 18 huls bane, samt 9 huls Pay & Play bane

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub - seaside bane langs Limfjorden

Spil golf lige ud til Limfjorden