Gratis Torsdagsmusik

20. juli
West for Wrist
Thyborøn-gruppen West for Wrist har flere gange spillet til torsdagskoncerterne og er populære gengangere. Gruppens grundlægger er Søren Vrist, der skriver de fleste af teksterne og melodierne, der har meget tilfælles med bysbørnene Tørfisk. Han synger selv, mere end godt hjulpet af datteren Anna-Line Vrist og guiraristen Per Olesen.

27. juli
Kanaljazz

3. august
Stråmændene
Livsglæde og musikalitet kendetegner dette orkester, der har optrådt både på tv, i radio og over det ganske land. Stråmændene er husorkester fra Kulturbutikken, der er et bredt kulturtilbud til psykisk udviklingshæmmede i Vesthimmerlands Kommune og ligger i Løgstør. Orkestret har mange år på bagen og spiller enkel og munter musik.

10. august
Løgstør Street Paraders
Dette orkester er med over alt, hvor der sker noget i Løgstør – og mange andre steder. Orkestret, der sommetider også kalder sig Løgstør Showband, spiller New Orleans-inspireret jazzmusik tilsat kendte evergreens i forklædning. Orkestret forstår altid at sætte gang i en fest.

17. august:
Agersted Brass Band
Det er efterhånden ved at være en tradition, at det er Agersted Brass Band, der spiller til den sidste torsdagskoncert – hvor Muslingeprisen jo også overrækkes. Orkestret består af omkring 30 messingblæsere, heraf en del fra Løgstør, og repertoiret spænder vidt: fra marcher over tyrolervalse, evergreens, ABBA og Michael Jackson til musicals.

Åbningstider

06/07/2017 - 17/08/2017 Torsdag 19:00 - 21:00

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Kulturladen
Kanalvejen 17
9670 Løgstør

Fakta

  • Type

    • Musik

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.2453852
Latitude : 56.9674014