Juleskibet i Løgstør

Traditionen tro ankommer juleskibet til Løgstør den sidste søndag før jul. Skibet med besætning af julemænd og julemusikanter lægger til kaj kl. 13.00 den 17. december.

Før da har de samlet kræfter i Medborgerhuset i Aggersund, hvor der normalt af fuldt hus, når julemændene deler slik ud og julemusikanterne underholder. Efter det går de om bord på Juleskibet – der efter sigende er verdens ældste eksisterende – og sejler turen til Løgstør.

Her vil der være uddeling af specielle priser, og arrangørerne lover en lille overraskelse. Og som noget nyt arrangeres der et gratis ”amerikansk lotteri.” Alle tilstedeværende får et gratis lod, så længe lager haves, og senere på eftermiddagen trækkes der lod i Østerbrogade om bl.a. gavekort til byens specialbutikker.

Et fast element i Juleskibets ankomst til Løgstør er turen fra havnen og op til Østerbrogade. Her er julemændene placeret på bl.a. Falck-brandbil med store sække med slik, der kastes ud til børnene undervejs.

Det er handelsstandsforeningen, der står bag Juleskibs-arrangementet med tidligere bagermester Keld Dal på sidelinjen. Og i år er Spar Nord trådt til som hovedsponsor.

Åbningstider

17/12/2017 - 17/12/2017 Søndag

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnevej
9670 Løgstør

Fakta

  • Type

    • Jul
    • For børn

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.2530560458545
Latitude : 56.969544404322