• Fest & Musik til Muslingefestival

  Oplev fest og farver til Muslingefestivalen sammen med Vejgaard Tårnblæserlaug, som giver den gas! ... Så du skal passe på du ikke bliver blæst bag over.
  75,00 DKK Book
 • MandagsSpa og morgenbuffet

  Hver mandag i perioden 18. april til den 31. maj tilbyder Himmerland Golf & Spa Resort MandagsSpa. Få en god start på dagen med en lækker morgenbuffet, inden turen går videre til Nordic Spa unikke smaområde.
  Fra 250,00 DKK Book
 • TirsdagsSpa: Kom 2 betal for 1!

  Hver tirsdag i perioden 18. april til den 31. maj tilbyder Himmerland Golf & Spa Resort TirsdagsSpa. Der er dobbelt-op på spaentré, så kom 2 personer og betal kun for 1.
  Fra 250,00 DKK Book
 • TordagsSpa og guidet sparitual

  Alle hverdage i perioden 18. april til den 31. maj tilbyder Himmerland Golf & Spa Resort hverdagsspa — en spaoplevelse udover det sædvanlige! Hver torsdag bliver du guidet igennem en skøn sparitual af Nordic Spas dygtige terapeuter.
  Fra 250,00 DKK Book
 • OnsdagsSpa — inkl. selvbehandling

  Hver onsdag i perioden 18. april til den 31. maj tilbyder Himmerland Golf & Spa Resort OnsdagSpa. Vi giver skønne selvbehandlingsprodukter med i din spaentré, så du virkelig kan forkæle dig selv i spaområdet.
  Fra 250,00 DKK Book
Forårsoplevelser i Vesthimmerland

Forårsoplevelser i Vesthimmerland

Fuglene begynder igen at kvidre og naturen springer ud i fuldt flor og danner rammen om masser af oplevelser for store og små.

Book dine oplevelser her

Køb din billet til spændende oplevelser her

Her finder du noget af det bedste, Vesthimmerland har at byde på - så du kan roligt bestille jeres næste ferieminde allerede i dag!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Tag til Livø og nyd en dag med masser af naturoplevelser fra fortid og nutid - leveret af Forpagterne Jesper og Ulla Lynge - også kendt som ’Kjøgemesteren’ og ’Oldfruen’.

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Når du sejler over har du en stor chance for at se sæler, der ligger afslappet på en tange i fjorden. Sejlturen giver et lille pusterum og tager ca. 10 minutter.