• Fest & Musik til Muslingefestival

  Oplev fest og farver til Muslingefestivalen sammen med Vejgaard Tårnblæserlaug, som giver den gas! ... Så du skal passe på du ikke bliver blæst bag over.
  75,00 DKK Book
 • Golf & Vand i Hvalpsund

  Hvalpsund Færgekro tilbyder skønt golfophold på Louns halvøen i den nordlige – og meget smukke del af Jylland. Træk stikket og lad batterierne op, mens du får frisk luft på golfbanen og efterfølgende kan sætte dig til bords til en lækker tre-retters middag på Hvalpsund Færgekro.
  Fra 1.750,00 DKK Book
 • Golfophold på Aars Hotel

  Book et dejligt golfophold på Aars Hotel og nyd en lækker 2-retters menu eller buffet efter en runde på Aars Golfklubs 18 huller.
  Fra 999,00 DKK Book
 • FARS DAG – D. 5. JUNI

  Tag din far med til Himmerland på Fars Dag og få en hyggelig dag sammen på golfbanen. Efter dagens runde byder vi velkommen i Brasseriet eller på terrassen med kolde bajer og en lækker middag.
  800,00 DKK Book
 • Skt. Hans Grillaften

  I anledning af Skt. Hans aften, inviterer Himmerland Golf & Spa Resort til en hyggelig sommeraften i Himmeriget. Selvom der ikke er mulighed for at lave et bål på stedet, er der lagt op til en festlig aften med lækker grillmad, kolde øl, gode vin og live musik hele aftenen.
  Fra 195,00 DKK Book
 • Skt. Hans Ophold for 2

  I anledningen af Skt. Hans Aften, inviterer Himmerland Golf & Spa Resort på et hyggeligt hotelophold for 2. Bo på Danmarks bedste golfhotel og nyd en hyggelig sommeraften i flotte naturrige omgivelser.
  Fra 1.370,00 DKK Book

Vind luksus-ophold i Muslingebyen Løgstør

Vind et ophold med masser af forkælelse! 3-retters middag på Kanalfogedens Køkken og overnatning på Løgstør Badehotel - Hotel du Nord. Deltag i konkurrencen ved at klikke her!

Book dine oplevelser her

Køb din billet til spændende oplevelser her

Her finder du noget af det bedste, Vesthimmerland har at byde på - så du kan roligt bestille jeres næste ferieminde allerede i dag!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Tag til Livø og nyd en dag med masser af naturoplevelser fra fortid og nutid - leveret af Forpagterne Jesper og Ulla Lynge - også kendt som ’Kjøgemesteren’ og ’Oldfruen’.

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Når du sejler over har du en stor chance for at se sæler, der ligger afslappet på en tange i fjorden. Sejlturen giver et lille pusterum og tager ca. 10 minutter.