• Golf & Vand i Hvalpsund

  Hvalpsund Færgekro tilbyder skønt golfophold på Louns halvøen i den nordlige – og meget smukke del af Jylland. Træk stikket og lad batterierne op, mens du får frisk luft på golfbanen og efterfølgende kan sætte dig til bords til en lækker tre-retters middag på Hvalpsund Færgekro.
  Fra 1.750,00 DKK Book
 • Golfophold på Aars Hotel

  Book et dejligt golfophold på Aars Hotel og nyd en lækker 2-retters menu eller buffet efter en runde på Aars Golfklubs 18 huller.
  Fra 999,00 DKK Book
 • Last-minute sommerophold

  Nyd et last-minute hotelophold på Himmerland Golf & Spa Resort. Køb en overnatning i dobbeltværelse med ankomst søndag-onsdag, og få en ekstra overnatning med gratis.
  Fra 1.195,00 DKK Book
 • MidnatsSpa

  Slut dagen af med en tur i Nordic Spa Himmerland. Dagens gæster er taget hjem, de store loftslys er slukket, og de små fyrfadslys skaber en hyggelig atmosfære.
  Fra 200,00 DKK Book

Vind luksus-ophold i Muslingebyen Løgstør

Vind et ophold med masser af forkælelse! 3-retters middag på Kanalfogedens Køkken og overnatning på Løgstør Badehotel - Hotel du Nord. Deltag i konkurrencen ved at klikke her!

Book dine oplevelser her

Køb din billet til spændende oplevelser her

Her finder du noget af det bedste, Vesthimmerland har at byde på - så du kan roligt bestille jeres næste ferieminde allerede i dag!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Tag til Livø og nyd en dag med masser af naturoplevelser fra fortid og nutid - leveret af Forpagterne Jesper og Ulla Lynge - også kendt som ’Kjøgemesteren’ og ’Oldfruen’.

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Når du sejler over har du en stor chance for at se sæler, der ligger afslappet på en tange i fjorden. Sejlturen giver et lille pusterum og tager ca. 10 minutter.