Book dine oplevelser her!

Vi har samlet nogle af de skønne oplevelser i Vesthimmerland, du kan købe dig adgang til via vores portal. Klik for at læse mere!

  • Golf & Vand i Hvalpsund

    Hvalpsund Færgekro tilbyder skønt golfophold på Louns halvøen i den nordlige – og meget smukke del af Jylland. Træk stikket og lad batterierne op, mens du får frisk luft på golfbanen og efterfølgende kan sætte dig til bords til en lækker tre-retters middag på Hvalpsund Færgekro.
    Fra 1.750,00 DKK Book
  • Golfophold på Aars Hotel

    Book et dejligt golfophold på Aars Hotel og nyd en lækker 2-retters menu eller buffet efter en runde på Aars Golfklubs 18 huller.
    Fra 999,00 DKK Book
Høst og sensommer i Vesthimmerland

Høst og sensommer i Vesthimmerland

Gå marken med vinbonden, tag på økologisk høstmarked og høstfest på Livø, oplev efterårets dag på Herregården Hessel og meget mere i Vesthimmerland

Book dine oplevelser her

Køb din billet til spændende oplevelser her

Her finder du noget af det bedste, Vesthimmerland har at byde på - så du kan roligt bestille jeres næste ferieminde allerede i dag!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Kick-start ferien med en sejltur til smukke Livø!

Tag til Livø og nyd en dag med masser af naturoplevelser fra fortid og nutid - leveret af Forpagterne Jesper og Ulla Lynge - også kendt som ’Kjøgemesteren’ og ’Oldfruen’.

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Ta' den hyggelige sejltur fra Hvalpsund til Sundsøre

Når du sejler over har du en stor chance for at se sæler, der ligger afslappet på en tange i fjorden. Sejlturen giver et lille pusterum og tager ca. 10 minutter.