Her har vi samlet noget af det bedste, Vesthimmerland har at byde på af attraktioner!

Made in Denmark

I 2020 vender Made in Denmark tilbage til Vesthimmerland og det spektakulære Himmerland Golf & Spa Resort! Ses vi på Himmerland Hill til et brag af en golf- og musikfest igen i 2020?

Muslingefestival

Hvert år i juli afholder Løgstør Muslingefestival - en hel weekend med over 1 ton muslinger tilberedt på mange måder, live-musik på flere forskellige scener, lokal kunst og børneaktiviteter!

GP Himmerland Rundt

Grand Prix Himmerland Rundt er ét af Danmarks største cykelløb, som afholdes i Vesthimmerland hvert år - i 2020 afholdes det på tiende år!

Museer

Vesthimmerland er fuld af museer af enhver art.. Om du har lyst til at springe et enkelt årti eller flere tusinde år tilbage, kan du finde det hele i Vesthimmerland!

Per Kirkeby

Per Kirkeby spiller en væsentlig rolle i Aars bys nyere historie. Som ophavsmand til en række udsmykningsopgaver på Vesthimmerlands gymnasium og en række store opgaver i Aars by, har han præget byen på en ganske usædvanlig måde.

Ferieoplevelser for enhver

Landal Rønbjerg Feriepark

Hold din ferie på Landal Rønbjerg Feriepark - ferieparadis for børn og barnlige sjæle!

Himmerland Golf & Spa Resort

Sydvest for Aalborg, ca. 40 min kørsel fra den Nordjyske hovedstad, ligger der en gemt perle. Omringet af smuk natur, golfbaner, højt til himlen og en omfavnende ro, finder du Himmerland Golf & Spa Resort.

Næsbydale Badehotel

Næsbydale Badehotel er et badehotel i Næsby helt ned til Limfjorden i smukke Vesthimmerland. Vi glæder os til at byde dig velkommen til afslapning og oplevelser   i Næsbydales rolige og smukke omgivelser. Næsbydale er en V-formet erosionsdal, hvor det rindende vand siden istiden har skåret...