Business

Møder / Konferencer

Himmerland

De bedste steder i Vesthimmerland

Leder du efter den helt rigtige lokation, hvor du kan afvikle dit næste møde, konference eller event? Så er du hoppet ind det rette sted. Langs Himmerlands Vestkyst er der rige muligheder for møder og konferencer af forskellige former og størrelser, og hvis du søger inspiration eller hjælp til at træffe den rigtige beslutning, så har vi samlet det bedste af det bedste til dig lige her.

Udforsk de mest kendetegnende møde- og konferencesteder i Himmerlandske rammer – lige i hjertet af Nordjylland. Uanset hvilken type og størrelse møde du skal afvikle, kan du få tilpasset faciliteterne efter jeres behov, og blive sørget for med god service og lækker forplejning. Det kan give dig ro i maven som arrangør.

Vesthimmerland gør det også muligt af afvikle gruppeture med teambuilding, firmaarrangementer og company days.

 

Der arbejdes på projektet MEET Himmerland, der er et samarbejdsprojekt med fokus på møde- og konferenceturisme. Det er i opstartsfasen og udvikles løbende i 2020. Læs om projektet her.

Transport til mødet

Vi tror på, at de visuelle rammer spiller en stor rolle, og kan skabe den helt rigtige atmosfære til dit næste møde eller konference - hvorfor du netop kan vælge imellem små og store rum, lyse og rummelige lokaler med moderne faciliteter og udstyr, eller historiske og autentiske rammer. Og uanset hvilken lokation I vælger, er I placeret i inspirerende omgivelser, hvor den Himmerlandske natur kan forny energien udenfor mødet eller i pausen.

Kontakt os

Du kan blive rådgivet professionelt og personligt på forhånd, og vi hjælper også gerne med at skræddersy den rigtige pakke til jeres næste møde eller konference ved at tage os af det praktiske ift. transport, booking af mødested, overnatning, forplejning samt andre relevante oplevelser I kunne tænke jer.

E-mail: info@visithimmerland.dk
Telefon: +45 53 88 79 99