Mariager Camping
Feriestemning, hygge og fællesskab i en

Himmerlandsby

Himmerlandsby - camping med børn

I Himmerlands mange "Himmerlandsbyer" er børn også velkommen... Faktisk er der flere af Himmerlands campingpladser, der higer efter besøg fra små krudtugler og spradebasser.

Campingferie er dejligt og trygt for børnefamilier. Campingpladserne giver en god base for de mindste, der kan tonse af sted og møde sin nye bedste ven, hoppe i poolen eller tage en svingom på hoppepuden - alt imens far nyder en kold og mor har fundet solhatten frem og smidt fødderne op.

Skal du have familien med til en Himmerlandsby? - så se mere om pladserne nedenfor - de har faciliteter og aktiviteter, som enhver prinsesse eller ninja vil elske.

På pladserne er der mulighed for ferie i campingvogn, hytte eller i telt. Du kan læse om de enkelte pladser heruder. 

Himmerlandsbyer, der er enhver prinsesse eller pirat værdig

Kattegat Strand Camping

- ligger i Øster Hurup helt ud til Himmerlands rolige Østkyst. Her er også opvarmet pool, multiarena, legepladserne, beachvolley og minigolfbane. Der er også masser af aktiviteter på programmet hele sommeren.

Myrhøj Camping

Midt i det naturskønne Vesthimmerland ligger Myrhøj Camping - et ægte børneparadis tæt på Limfjorden. Campingpladsen har en fantastisk placering, hvor der er oplagte muligheder for at udforske naturen uanset om man er til afslapning eller aktiviteter.

Ertebølle Strand Camping

- er en rolig plads få hundrede meter fra Limfjorden, omgivet af den dejligste natur med marker, hede, skov og strand til det frie aktive liv. Ertebølle Strand har to badebroer, hvor familien kan dase og plaske - men her er dykning og især snorkling, samt wind- og kitesurfing også et hit.

Øster Hurup Camping

- ligger midt i Øster Hurup by ved Himmerlands Østkyst. Med kun 150 m til den rene og børnevenlige sandstrand er dette et sted ungerne vil elske.  I højsæsonen summer pladsen af liv og Øster Hurup by byder på et væld af aktiviteter for både store og små.

Mariager Camping

- ligger helt ned til Mariager Fjord og derfor et naturlige valg for børnefamilier, som ønsker ferie i rolige og trygge omgivelser. Pladsen er et godt udgangspunkt for udflugter, naturoplevelser, cykelturer og besøg ved de nærtliggende attraktioner og den idylliske gamle købstad Mariager.

Hvalpsund Familiecamping

- er et godt valg til en ferie for hele familien. Her er aktiviteter for både børn og voksne, en god atmosfære, fred og ro. Campingpladsens beliggenhed direkte ved fjorden giver en smuk udsigt over fjorden fra mange pladser, og giver gode adgangsforhold for kano, kajak, surfing og leg.

Meget mere himmelsk Himmerland for børnefamilier...

Himmerlandidyl under åben himmel

Er I ikke så meget til campingpladser, men elsker tanken om naturen, frihed og en nat under åben himmel? Så ta' til Himmerland - her er himlen endnu tættere på - især på en af de mange naturlejrpladser, som der i området.

Aktiviteter for pirater og prinsesser

Gå på opdagelse i kalenderen, der bugner med aktiviteter værdige for alle prinsesser og pirater - ja for hele familien - hele sommeren igennem.

Feriesjov for familiens himmerlandkrabber

Hold ferie uden selfiestang og undgå kø til attraktionerne. Her har vi hverken Danmarks største sommerland eller TOP-attraktioner - til gengæld er der virkelig mange små og sjove oplevelser for familiens mindste.