Senior camping på Kattegat Strand Camping
Campingferie i et

Himmerlandsbysamfund

Camping for livsnydere

Camping er ikke at smide et telt op i en skov, men at medbringe sin egen vogn med egne ting og slå sig ned et trykt og godt sted.... Sådan et sted findes i Himmerland.... eller rettere sagt - her findes fleres skønne pladser, som kan skabe rammerne - med fred og ro - til jeres næste ferie. 

Camping er en livsstil - og det er uanset om du vil holde ferie på pladsen, der har alt - eller pladsen der har intet. I Himmerland har vi både det ene og det andet - og mere der imellem. 

Fælles for pladserne er den himmerlandske natur, der flyder helt ind i forteltet og videre ind i hjertet. En gang Himmerland - altid Himmerland. 

 

Gå på opdagelse i de himmelske pladser her nedenfor - du finder garanteret en, der passer lige til dig...

Find det helt rigtige Himmerlandsbysamfund til din næste campingferie

Ertebølle Strand Camping

Ertebølle Strand Camping er en veldrevet og rolig plads placeret få hundrede meter fra Limfjorden. Her er den dejligste natur med marker, hede, skov og strand til det frie aktive liv. Her er det oplagt at udforske naturen – især da der er mange ruter og stier at begå sig ud på.

Mariager Camping

- ligger helt ud til Mariager Fjord - og helt tæt på centrum i Mariager by. Her er dejligt og idylliske og i Mariager venter skønne oplevelser i den gamle købstad - både kunst og kultur. På pladsen er der en dejlig stening, ro og et dejligt fællesskab.

Hvalpsund Familie Camping

- er placeret i den maritime havneby Hvalpsund, som er en lille levende havneby med både lystbådehavn, færge til Thise og hyggelige spisesteder. Her er smuk varierende natur både langs stranden og ved de dybe kløfter i skovbakkerne - og som indbyder til  især cykel- og gåture.

Kattegat Strand Camping

Udefor skolens sommerferie er Kattegat Strand Camping i Øster Hurup helt ideel for livsnydere, der gerne vil leve det "fede liv" på campingpladsen. I uge 32 er det fx seniorene, der skal forkæles med fællesspisning, koncert mv. Så kom og nyd livet i vandkanten på Østkysten.

Bramslev Bakker Camping

Campingpladsen er skabt for at give gæsterne en naturoplevelse, ro og lækre faciliteter. Pladsen ligger i de skønne Bramslev Bakker med imponerende udsigt over Mariager Fjord og lige ved PANORAMA-ruten. Tæt på Hobro, der rummer aktiviteter, kultur og smags-oplevelser.

Himmerland Camping

- ligger midt i Himmerland - tæt på Limfjorden, Aars, Nibe og Løgstør. Her er naturoplevelser og friluftsliv til de aktive. På pladsen er der en dejlig stemning og skøn atmosfære - og mulighed for fælles aktiviteter henover sommeren. Her er højt til luften, ro og hygge.

Farsø Fjord Camping

- er en skøn lille og hyggelig plads med mange gode faciliteter. Pladsen ligger i naturskønne omgivelser helt ud til Limfjorden.

Als Havbakker Camping

- ligger lige ned til Kattegat på Himmerlands Østkyst i havbakkerne. Her kommer du helt tæt på den uspolerede natur - uden for mange dikkedarer.

Als Camping

Pladsen ligger frit i naturen syd for sommerbyen Øster Hurup. Skøn lille naturperle med en lille skov ned til Kattegat og udsigt  til vandet.

Øster Hurup Camping

Her er en plads centralt i sommerbyen Øster Hurup. Hele sommeren er her liv og glade dage, men på pladsen er her roligt og hyggeligt. Gode faciliteter...

Oplevelser for livsnydere...

Himmelske naturoplevelser

Gå på opdagelse i den Himmerlandske natur - det lille kan pludselig være storslået

Himmelske smagsoplevelser...

I Himmerland finder du mange restauranter, som byder på Himmerlandretter, der kræs for ganen

Himmelske øjeblikke...

Dyk ned i den online kalender, der dækker hele Himmerland. Her finder I med garanti en aktivitet til udflugten eller måske musik, et marked eller andet hygge