Efterårsarrangementer

Mens bladene skifter farve, vinden bliver lidt mere kraftig over Limfjordens vande, så byder efteråret i Vesthimmerland på en bred palette af spændende, kreative og sjove arrangementer for hele familien.

Læs mere

Ophold for børnefamilier

Efteråret ved Himmerlands Vestkyst er et mekka for børnefamilier, da der er et kæmpe udbud af spændende arrangementer og aktiviteter for hele familien. 

Læs mere

"Træk stikket" med din kæreste i efteråret❤

Uanset om I trænger til forkælelse for to, fuld fart på aktiviteterne for to - eller blot et afbræk fra hverdagen, så finder I masser af muligheder for det ved Himmerlands Vestkyst - alt fra et af Danmarks bedste golf- og spahoteller, hyggelige badehoteller og kroer, samt det historiske Viskøl Kloster.

Læs mere

Aktiviteter i efteråret ved Himmerlands Vestkyst

Efterår ved Himmerlands Vestkyst indbyder til hyggelige fisketure ved Limfjorden, åer eller i put&take søerne, pak evt. golfbag'en og gå en runde eller to på en af Himmerlands smukke golfbaner, inden efterårets vejr bliver for ruskende. 
Ved Himmerlands Vestkyst er der mulighed for al verdens outdoor aktiviteter. 

Læs mere

Spis dig mæt ved Himmerlands Vestkyst

Knurrer maven, så er der rig mulighed for at stille sulten hos en af de mange spisesteder, som du finder ved Himmerlands Vestkyst - lige fra kroer, til lokale fødevareoplevelser, til lækkert gastronomi på restauranterne. 

Læs mere