Sjov for børn
Sjov for familiens

Himmerlandkrabber

Pige på hoppepude

Ferie uden selfiestang og lange køer...

Hold ferie uden selfiestang og undgå kø til attraktionerne. Her har vi hverken Danmarks største sommerland eller TOP-attraktioner - til gengæld er der virkelig mange små og sjove oplevelser for familiens mindste. 

 

Det skal så lige siges, at vi har en perle række af sjove, spændende og anderledes attraktioner - alle et besøg værd. Og netop fordi vi har så mange, så er det ikke sikkert, at I kan nå at besøge dem alle. Men så må I jo bare komme igen næste år. 

Aktiv ferie for hele familien på Landal Rønbjerg

Hos Landal Rønbjerg Feriepark er der højt til himlen og masser af luft, plads til udfoldelse eller ren afslapning - et ferieparadis for børn og barnlige sjæle!

Strandferie ved Østkysten

I Øster Hurup er der børnevenlige strande, sommerhuse, feriecenter, aktiviteter og oplevelser for hele familien!

Det kan I opleve

I Himmerland skal I ikke på storbyferie - men møde landidyl. I skal ikke stå i lange køer til attraktioner - men opleve en lang række af små og autentiske oplevelser. 

Gå på opdagelse i Himmerlands unikke oplevelser her...

Himmerland Golf & Spa Resort

Himmerland Golf & Spa Resort tilbyder unikke oplevelser til både store og små. Resortet byder på en bred vifte af aktiviteter og oplevelser til både store og små.

Lille Vildmosecentret

Et levende formidlingscenter, der giver indblik i mosens dyreliv, natur- og kulturværdier. Lille Vildmosecentret er det naturlige udgangspunkt for et besøg i mosen og tilbyder en vifte af familievenlige oplevelser.

Mariager - Handest Veteranjernbane

Togføreren fløjter afgang, og rejsen begynder. 17 kilometer gennem noget af det smukkeste Danmark: Fjord, købstadsidyl, bøgeskov, bølgende bakker, heder og ådale.

Mariager Saltcenter

På Mariager Saltcenter træder du ind i en verden af salt. Her kan du udforske saltets magi og spændende historie og opleve en verden, som de færreste kender til eller har hørt om.

Svanen - turbåden på Mariager Fjord

En sejltur med Svanen på Mariager Fjord er en enestående smuk og idyllisk rejse gennem et fantastisk landskab fyldt med natur- og kulturhistoriske oplevelser.

Verdenskortet - en Jordomrejse på en eftermiddag

Oplev hele verden i mini-udgave med søer, floder og bjergkæder... Udbredt som et atlas ligger Verdenskortet ved bredden af søen med dejlige grønne opholdsarealer.

Ertebølle Stenaldercenter

Midt i den smukke natur i Vesthimmerland, og tæt på den berømte køkkenmødding fra jægerstenalderen, ligger Stenaldercentret Ertebølle.

GASmuseet

På GASmuseet kan du opleve en levende omgang danmarkshistorie. Flotte udstillinger om gas, energi og hverdagsliv. Sjove oplevelser for hele familien!

Herregården Hessel

Herregården Hessel er et autentisk gårdmiljø fra tiden sidst i 1800-tallet og på de omkringliggende marker, bliver der forskellige gamle kornsorter.

Øster Hurup Legeland

Med rutsjebaner, jungleland, boldkanoner, legehuse og forskellige hyggeområder, er der grundlag for en hyggelig dag for hele familien!

Oplevelser nær Himmerland

Skulle I hige efter nogle større attraktioner og vil I gerne stå i kø for en helt unik oplevelse, ja så er der da også nogle særdeles familievenlige oplevelser med et drys af storslåethed nær Himmerland... 

Alle kan nås indenfor en times kørsel

Fårup Sommerland

Aalborg Zoo

Randers Regnskov