Made in Himmerland

Tak for din deltagelse i de 5 netværksmøder i netværket, brandet og konceptet Made in Himmerland. Projektgruppen, som består af VisitVesthimmerland, VisitMariagerfjord og RebildPorten/Business Rebild, arbejder lige nu på fase 2 af projektet Made in Himmerland. Imens arbejdet med fase 2 fortsætter vil der i løbet af sommeren og efteråret 2018 arrangeres 3 busture i Himmerland.

Turismestrategi

Turismestrategi

VisitVesthimmerlands Turismestrategi 2017-2020

Oven på et vellykket Tourism Summit, hvor strategien blev præsenteret, kan vi med glæde præsentere vores turismestrategi for 2017-2020.

Download/se Turismestrategien ved at klikke på billedet til højre.


Tourism Summit 2018

Tak for deltagelsen ved Tourism Summit 2018 d. 15. marts 2018


Uddrag fra pressemeddelselsen:
"Turismeerhverv, turismeiværksættere og turismeudviklere tænkte større og brød grænserne til årets Tourism Summit

Advisory Board

VisitVesthimmerland ser Advisory Boardets vigtigste rolle i form af videndeling og faglig sparring. Faglig viden fra turismeaktørernes områder hjælper VisitVesthimmerland i udviklingen af turismen i Vesthimmerland samt med det formål at øge antal turister på nye måder - for eksempel gennem online og offline markedsføring, projektarbejde og flere kvalitetsarrangementer. 

Made in Denmark - Company Day

Fredag d. 25. august inviterer VisitVesthimmerland og Forum & Erhverv Væksthimmerland til en spændende netværksdag i forbindelse med Made in Denmark 2017. Gå ikke glip af chancen for at være med til en netværksdag, hvor virksomheder, erhvervsfolk og turismeaktører mødes.

Venindegolf

En hyggelig tur med veninderne

Find golfkøllerne frem, få motion og nyd det flotte landskab i Vesthimmerland. Og hvem bedre at gøre det med end en eller flere af dine veninder. Uanset om du har spillet golf før eller er helt nybegynder, så glæder vi os til at tage imod jer på én af vores fire golfbaner.

Vilsted Sø

Vilsted Sø

Naturen kan opleves til fods ad den 20 km lange sti om søen. 9 km af gangstien er blot en slået sti i græsset, den øvrige del er hovedsagelig på grussti.

En cykeltur rundt om søen er på 20-25 km afhængig af hvor turen begynder og om turen går via Holmen. Cykelturen er på grusstier, markveje og på asfalt. Der er mulighed for at overnatte i shelters undervejs i enten Vilsted eller på Holmen. Der findes også shelter ved Ranum Søhus. 

Vandreferie

Livø

Cykling i Vesthimmerland

Cykelferie

Som cyklist i Vesthimmerland har man mange gode muligheder.

Himmerlandsstien
Den senest indviede er Himmerlandsstien, som går fra Løgstør og næsten til Viborg. En 69 km lang cykeltur på den nedlagte banestrækning mellem Løgstør og Viborg. Her får man en fantastisk mulighed for at nyde landskabet i fred og ro.
Turen går fra nord mod syd, gennem mange forskellige naturtyper: lyngklædte hedelandskaber, frodige moser og enge.

Naturekspeditionen

Som naturvejleder i Vesthimmerland er den primære opgave at sætte såvel natur- som kulturen på dagsordenen i Vesthimmerland.

Karin Winther står bag et hav af aktiviteter. Nedenunder er nævnt lidt af det hun står for. 

Tema Rygsække

Skattejagt med eller uden GPS

Turen gøres til fods, for de flestes tilfælde også med klapvogn og er mellem 2 til 5 km. lang, alt afhængig af byen man vælger. 

Ved henvendelse på det lokale turistbureau/info i åbningstiden udleveres et stykke papir med rute. Sammen med kortet er der spørgsmål og svarmuligheder til børnene over og under 8 år. 

Museer i Vesthimmerland

Vesthimmerland er fuld af museet. Om du har lyst til at springe et enkelt årti eller flere tusinde år tilbage, kan du finde det hele i Vesthimmerland!