Made in Himmerland

Tak for din deltagelse i de 5 netværksmøder i netværket, brandet og konceptet Made in Himmerland. Projektgruppen, som består af VisitVesthimmerland, VisitMariagerfjord og RebildPorten/Business Rebild, arbejder lige nu på fase 2 af projektet Made in Himmerland. Imens arbejdet med fase 2 fortsætter vil der i løbet af sommeren og efteråret 2018 arrangeres 3 busture i Himmerland.

Turismestrategi

Turismestrategi

VisitVesthimmerlands Turismestrategi 2017-2020

Oven på et vellykket Tourism Summit, hvor strategien blev præsenteret, kan vi med glæde præsentere vores turismestrategi for 2017-2020.

Download/se Turismestrategien ved at klikke på billedet til højre.


Tourism Summit 2018

Tak for deltagelsen ved Tourism Summit 2018 d. 15. marts 2018


Uddrag fra pressemeddelselsen:
"Turismeerhverv, turismeiværksættere og turismeudviklere tænkte større og brød grænserne til årets Tourism Summit

Kunstnerbogen

Hvorfor skal du med?

VisitVesthimmerland ønsker at kvalitetssikre kulturturismen i Vesthimmerland ved at profilere områdets kunstnere og kunsthåndværkerne og dermed bidrage til at øge besøgsantallet samt øge salget af værker. I forbindelse med dette er tanken om en kunstnerbog opstået.

Advisory Board

Næste møde i Advisory Boardet er d. 25. oktober kl. 15-18.

Sted og dagsorden følger.

Oplevelser i Vesthimmerland

Made in Denmark - Company Day

Fredag d. 25. august inviterer VisitVesthimmerland og Forum & Erhverv Væksthimmerland til en spændende netværksdag i forbindelse med Made in Denmark 2017. Gå ikke glip af chancen for at være med til en netværksdag, hvor virksomheder, erhvervsfolk og turismeaktører mødes.

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub er etableret i 2005, og er placeret tæt på Løgstør By, og med en flot udsigt til Limfjorden. Ud over et hyggeligt klubhus, indrettet i det gamle stuehus, består golfanlægget af 2 golfbaner. En 18. hullers Seaside golfbane med udfordrende og hurtige greens, og med flot udsigt til Limfjorden fra alle huller. Banen har Backtee, for dem som ønsker den ultimative udfordring.

Hvalpsund Golfclub

Hvalpsund Golfclub

Når golfen er overstået, er der muligheder for i gode venners lag, at nyde fantastisk panorama udsigt fra klubhuset som ligger højt placeret i terrænet med sin store terrasse og moderne klubhus med plads til 125 personer.
Et smut omkring de to havne og nyde det specielle havnemiljø, eller måske en svømmetur fra den dejlige sandstrand ved havnen, er den ideelle ramme for en god og hyggelig ”golfudflugt”.

Venindegolf

En hyggelig tur med veninderne

Find golfkøllerne frem, få motion og nyd det flotte landskab i Vesthimmerland. Og hvem bedre at gøre det med end en eller flere af dine veninder. Uanset om du har spillet golf før eller er helt nybegynder, så glæder vi os til at tage imod jer på én af vores fire golfbaner.

Vandreferie

Livø

Naturekspeditionen

Som naturvejleder i Vesthimmerland er den primære opgave at sætte såvel natur- som kulturen på dagsordenen i Vesthimmerland.

Karin Winther står bag et hav af aktiviteter. Nedenunder er nævnt lidt af det hun står for. 

Tema Rygsække

Skattejagt med eller uden GPS

Turen gøres til fods, for de flestes tilfælde også med klapvogn og er mellem 2 til 5 km. lang, alt afhængig af byen man vælger. 

Ved henvendelse på det lokale turistbureau/info i åbningstiden udleveres et stykke papir med rute. Sammen med kortet er der spørgsmål og svarmuligheder til børnene over og under 8 år. 

Museer i Vesthimmerland

Besøg et eller flere af de mange museer i Vesthimmerland. Oplev hvordan herskab og tjenestefolk levede i et landbrugssamfund for mere end 150 år siden på Herregården Hessel eller få et indblik i stenaldermandes historie og levevis på Stenaldercenter Ertebølle. Vesthimmerlands Museums finder du i den helt unikke udstillingsbygning i Aars. Bygningen der er opført efter tegninger af billedkunstner Per Kirkeby og arkitekt Jens Bertelsen rummer bl.a.