Vinterferieoplevelser i Vesthimmerland

I den kolde vintertid skal du huske at forkæle dig selv og din nærmeste. Uanset om I ønsker at forkæle smagsløgene med gourmetmad, fordybe jer i kunst og kultur, pleje jer selv med velvære, eller udforske naturens spil, er der i Vesthimmerland rig mulighed for at tage alle sanserne i brug i vintermånederne.

Udviklingsprojekt Himmerland - Made in Himmerland

Fødevare- og outdoorvirksomheder i Himmerland - vi glæder os til at se jer igen til næste møde!

Den 10. april 2018 fra kl. 08.30 til 12.30

Mere information om mødet samt tilmelding kommer d. 5. marts.

Hvorfor skal du deltage i Made in Himmerland?
Guldbæk Vingård og Mariagerfjord Kajak er to af mange aktører, som deltager i projektet Made in Himmerland, og ser store muligheder i projektet og netværksmøderne!

Turismestrategi

Turismestrategi

VisitVesthimmerlands Turismestrategi 2017-2020

Oven på et vellykket Tourism Summit, hvor strategien blev præsenteret, kan vi med glæde præsentere vores turismestrategi for 2017-2020.

Download/se Turismestrategien ved at klikke på billedet til højre.


Turismeiværksætteri og politisk turismeudviklingsdebat

Tourism Summit 2018

Nyt syn på turismeudvikling og turismeiværksætteri - tilmeld dig Tourism Summit nu!

Tourism Summit d. 15. marts kl. 13.00-16.30 på
Vitskøl Kloster - Viborgvej 475, 9681 Ranum

I år handler summit'en om iværksætteri. Dette tema er valgt, fordi VisitVesthimmerland ønsker at sætte iværksætteri indenfor turisme på dagsorden.

Kunstnerbogen

Hvorfor skal du med?

VisitVesthimmerland ønsker at kvalitetssikre kulturturismen i Vesthimmerland ved at profilere områdets kunstnere og kunsthåndværkerne og dermed bidrage til at øge besøgsantallet samt øge salget af værker. I forbindelse med dette er tanken om en kunstnerbog opstået.

Advisory Board

Næste møde i Advisory Boardet er d. 22. marts 2018 kl. 08.30-11.30.

Sted, dagsorden og tilmeldingslink kommer ultimo februar.

Der tages forbehold for ændringer i forbindelse med Advisory Board møderne, så hold dig løbende opdateret her på siden.

Oplevelser i Vesthimmerland

Made in Denmark - Company Day

Fredag d. 25. august inviterer VisitVesthimmerland og Forum & Erhverv Væksthimmerland til en spændende netværksdag i forbindelse med Made in Denmark 2017. Gå ikke glip af chancen for at være med til en netværksdag, hvor virksomheder, erhvervsfolk og turismeaktører mødes.

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub

Løgstør Golfklub er etableret i 2005, og er placeret tæt på Løgstør By, og med en flot udsigt til Limfjorden. Ud over et hyggeligt klubhus, indrettet i det gamle stuehus, består golfanlægget af 2 golfbaner. En 18. hullers Seaside golfbane med udfordrende og hurtige greens, og med flot udsigt til Limfjorden fra alle huller. Banen har Backtee, for dem som ønsker den ultimative udfordring.

Hvalpsund Golfclub

Hvalpsund Golfclub

Når golfen er overstået, er der muligheder for i gode venners lag, at nyde fantastisk panorama udsigt fra klubhuset som ligger højt placeret i terrænet med sin store terrasse og moderne klubhus med plads til 125 personer.
Et smut omkring de to havne og nyde det specielle havnemiljø, eller måske en svømmetur fra den dejlige sandstrand ved havnen, er den ideelle ramme for en god og hyggelig ”golfudflugt”.

Venindegolf

En hyggelig tur med veninderne

Find golfkøllerne frem, få motion og nyd det flotte landskab i Vesthimmerland. Og hvem bedre at gøre det med end en eller flere af dine veninder. Uanset om du har spillet golf før eller er helt nybegynder, så glæder vi os til at tage imod jer på én af vores fire golfbaner.

Vandreferie

Livø

Naturekspeditionen

Som naturvejleder i Vesthimmerland er den primære opgave at sætte såvel natur- som kulturen på dagsordenen i Vesthimmerland.

Karin Winther står bag et hav af aktiviteter. Nedenunder er nævnt lidt af det hun står for. 

Tema Rygsække

Skattejagt med eller uden GPS

Turen gøres til fods, for de flestes tilfælde også med klapvogn og er mellem 2 til 5 km. lang, alt afhængig af byen man vælger. 

Ved henvendelse på det lokale turistbureau/info i åbningstiden udleveres et stykke papir med rute. Sammen med kortet er der spørgsmål og svarmuligheder til børnene over og under 8 år. 

Museer i Vesthimmerland

Besøg et eller flere af de mange museer i Vesthimmerland. Oplev hvordan herskab og tjenestefolk levede i et landbrugssamfund for mere end 150 år siden på Herregården Hessel eller få et indblik i stenaldermandes historie og levevis på Stenaldercenter Ertebølle. Vesthimmerlands Museums finder du i den helt unikke udstillingsbygning i Aars. Bygningen der er opført efter tegninger af billedkunstner Per Kirkeby og arkitekt Jens Bertelsen rummer bl.a.

Camping i Vesthimmerland

Prøv vores meget forskellige campingpladser i Vesthimmerland. Vi har alt lige fra bycamping til strandcamping.