Made in Himmerland

Tak for din deltagelse i de 5 netværksmøder i netværket, brandet og konceptet Made in Himmerland. Projektgruppen, som består af VisitVesthimmerland, VisitMariagerfjord og RebildPorten/Business Rebild, arbejder lige nu på fase 2 af projektet Made in Himmerland. Imens arbejdet med fase 2 fortsætter vil der i løbet af sommeren og efteråret 2018 arrangeres 3 busture i Himmerland.

Turismestrategi

Turismestrategi

VisitVesthimmerlands Turismestrategi 2017-2020

Oven på et vellykket Tourism Summit, hvor strategien blev præsenteret, kan vi med glæde præsentere vores turismestrategi for 2017-2020.

Download/se Turismestrategien ved at klikke på billedet til højre.


Tourism Summit 2018

Tak for deltagelsen ved Tourism Summit 2018 d. 15. marts 2018


Uddrag fra pressemeddelselsen:
"Turismeerhverv, turismeiværksættere og turismeudviklere tænkte større og brød grænserne til årets Tourism Summit

Advisory Board

VisitVesthimmerland ser Advisory Boardets vigtigste rolle i form af videndeling og faglig sparring. Faglig viden fra turismeaktørernes områder hjælper VisitVesthimmerland i udviklingen af turismen i Vesthimmerland samt med det formål at øge antal turister på nye måder - for eksempel gennem online og offline markedsføring, projektarbejde og flere kvalitetsarrangementer. 

Made in Denmark - Company Day

Fredag d. 25. august inviterer VisitVesthimmerland og Forum & Erhverv Væksthimmerland til en spændende netværksdag i forbindelse med Made in Denmark 2017. Gå ikke glip af chancen for at være med til en netværksdag, hvor virksomheder, erhvervsfolk og turismeaktører mødes.

Venindegolf

En hyggelig tur med veninderne

Find golfkøllerne frem, få motion og nyd det flotte landskab i Vesthimmerland. Og hvem bedre at gøre det med end en eller flere af dine veninder. Uanset om du har spillet golf før eller er helt nybegynder, så glæder vi os til at tage imod jer på én af vores fire golfbaner.

Vandreferie

Livø

Naturekspeditionen

Som naturvejleder i Vesthimmerland er den primære opgave at sætte såvel natur- som kulturen på dagsordenen i Vesthimmerland.

Karin Winther står bag et hav af aktiviteter. Nedenunder er nævnt lidt af det hun står for. 

Tema Rygsække

Skattejagt med eller uden GPS

Turen gøres til fods, for de flestes tilfælde også med klapvogn og er mellem 2 til 5 km. lang, alt afhængig af byen man vælger. 

Ved henvendelse på det lokale turistbureau/info i åbningstiden udleveres et stykke papir med rute. Sammen med kortet er der spørgsmål og svarmuligheder til børnene over og under 8 år. 

Museer i Vesthimmerland

Vesthimmerland er fuld af museet. Om du har lyst til at springe et enkelt årti eller flere tusinde år tilbage, kan du finde det hele i Vesthimmerland!