Glenholm Vingård

Få kilometer syd for Løgstør ligger en af Danmarks ældste vingårde i et smukt bakkelandskab med udsigt over Limfjorden, hvor du kan opleve alle facetter af klassisk vinproduktion. Vinmarkerne ligger på en bakke med meget kalkholdig jord, som giver mulighed for at skabe meget karakterfulde vine. Vingården er på 3 hektar og alle vinene produceres på eget vineri.

Autentisk vinoplevelse.
Vingården drives af to generationer, som foruden at være meget passionerede vinproducenter, har omfattende besøgsaktiviteter med rundvisninger, vinsmagninger og spisende gæster. Vingården er et populært udflugtsmål som altid byder på spændende og autentiske vinoplevelser. Rundt om på vingården er der masser af hyggelige opholdsarealer hvor man kan sidde og nyde et glas vin – eller blot nyde tilværelsen.

Fri entré
Det er gratis at gå rundt på vingården på egen hånd i åbningstiden. Der er anlagt hyggelige vandrestier imellem de små vinmarker, og der er altid noget spændende at se på. Der er sandkasse til børnene og i det hele taget en afslappet atmosfære.

Rundvisning og vinsmagning
Om sommeren er der faste rundvisninger, hvor man betaler entré for ca. 1 time med guide, som viser rundt i vinmarken og vineriet med fortælling om vingårdens historie, dyrkning af druer i Danmark og produktion af vinene. Efterfølgende kan der i baren købes vin pr. glas eller i små smagsprøver, så der er mulighed for at smage et udvalg af vine og stadig stå på benene. Se tidspunkter og priser på www.glenholm.dk.

Gårdbutik
Får du lyst til at købe vin med hjem, får du vejledning i butikken om vinkøbet og der er mulighed for en lille smagsprøve inden du beslutter dig. Andre af gårdens specialiteter kan ligeledes købes i butikken.

 

 

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Fjordlystvej 21, Næsby
9681 Ranum

Web

Telefon

+45 98 67 69 66

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.188043
Latitude : 56.91576