Golf på vores hjemmebane

Langs Himmerlands Vestkyst kan du spille på baner i verdensklasse. I Gatten finder du Danmarks bedste golfhotel, Himmerland Golf & Spa Resort, hvor du kan spille på baner, hvor Europa-touren Made in Denmark er blevet afholdt. På Løgstør golfbane har du seaview fra alle greens, på Hvalpsund golfbane har du også seaview fra nogle af greens'ene, men også en bane, der indbyder til gode matches, og Aars Golfbane er en ideel bane både for unge som ældre spillere.

Alle golfbaner i Vesthimmerland giver gode udfordringer til spillere på alle niveauer og de fleste spillere kommer gennem banerne i fornuftige score.

Drømmer du om at forsøge dig som golfspiller - eller er du allerede en erfaren player, så er det vestlige Himmerland et perfekt udgangspunkt for din golfferie!

Besøg vores fem, stolte hjemmebaner

Vesthimmerland er fyldt med professionelle baner i smukke omgivelser - der er masser af vælge imellem!

Læs mere

Du Glemmer Det Aldrig!

I Himmerland samles golfspillerne, både de professionelle spillere, som deltager i internationale turneringer, og nybegynderne med de usikre slag. Den himmerlandske natur folder sig ud med en enorm variation i landskabet, og netop derfor tager mange turen hertil for at opleve de udfordrende golfbaner, hvor der er mulighed for at nyde udsigten over vandet på seasidebanerne, prøve kræfter med det kuperede terræn på andre baner eller tage en rolig dag på de bynære parkbaner.

Køb greenfee til Vesthimmerlands smukke golfbaner

Golfophold i Vesthimmerland

Her kan du finde eksisterende golfophold og inspiration til overnatningssteder med golfbaner tæt på!

Læs mere

Gastronomiske oplevelser tæt på golfbanerne

Har du lyst til at opleve Vesthimmerlands gastronomi, kan du få inspiration her

Læs mere