Himmerland Golf & Spa Resort

Lige midt I Vesthimmerlands hjerte, kun 45 minutter fra Aalborg, ligger Himmerland Golf & Spa Resort – Danmarks førende resort, som tilbyder unikke oplevelser til alle livsnydere. Resortet tilbyder en komplet vifte af faciliteter, der tilsammen lever op til de højeste standarder, hvilket har resulteret i anerkendelsen med prisen Danmarks Bedste Golfhotel 2014, 2015, 2016 og 2017.

Klik her for at læse om Garia Cource
Klik her for at læse om Backtee Course

Himmerland Golf & Spa Resort byder på 60 rummelige hotelværelser, som alle er indrettet i et enkelt skandinavisk design. Alle værelser er smagfuldt indrettet, med TV, opholdsområde, badeværelse og privat balkon eller terrasse med flot udsigt over golfbanerne eller Sjørup Sø.

Dertil er resortet omgivet af over 300 feriehuse, hvilket er den perfekte løsning for dem, der gerne vil nyde roen og have lidt mere plads til familien. Her bor du midt i Himmerlands fredfyldte naturområde, og stadig i nem afstand til resortets mange faciliteter.

Med ikke mindre end tre restauranter, er der et omfattende udvalg af spisesteder i resortet. Fra en nordisk-inspireret menu og udsøgte vine i Restaurant P.O.L.O. til klassiske danske kroretter i Brasseriet eller sportsbar favoritter i "Backstage at Bobbys" – her er der virkelig noget til enhver smag.

Derudover byder Himmerland Golf & Spa Resort på en lang række faciliteter og aktiviteter, som du kan krydre dit ophold med. Golfentusiaster kan glæde sig til spændende udfordringer på de to 18 hullers golfbaner– herunder Backtee Course, som i august 2014-2017 var vært for European Tour turneringen ”Made in Denmark” - og er det igen i 2019.

 Den store spa & wellness afdeling, Nordic Spa Himmerland, byder på skønne spaoplevelser i rolige og eksklusive omgivelser. Som overnattende gæst får du gratis adgang til badelandet og fitnessfaciliteterne, og der er også mulighed for bowling, adventuregolf, tennis, cykeludlejning og meget mere.

Det er selvfølgelig muligt at bestille en enkelt overnatning på hotellet eller i feriehusene, men Himmerland tilbyder også et omfattende udvalg af opholdspakker, der giver dig muligheder for at benytte de ønskede faciliteter til den bedst mulige pris. Pakkerne er specielt sammensat med resortets mest populære aktiviteter og oplevelser, og byder på golfophold, spaophold og weekendophold.
For yderligere information, åbningstider og priser se Himmerland Golf & Spa Resorts hjemmeside.

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Centervej 1
9640 Farsø

Telefon

+45 9649 6100

Fax

+45 98661456

Fakta

  • Faciliteter

    • Restaurant
  • Medlem af

    • Golf Denmark

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.394608
Latitude : 56.873198