juletid

Jul i Vesthimmerland

julebillede

Julen er hjerternes fest

I Vesthimmerland er der alt hvad julehjertet kan begære. Juletiden er fuld af fantastiske oplevelser for hele familien. Bliv inspireret til mange hyggelige stunder i det Vesthimmerlandske – få maven fuld af lækre julekager og gløgg – eller træk stikket fra juleræset og nyd den hyggelige tid i den fantastiske natur i smukke Vesthimmerland.

Julearrangementer

I Vesthimmerland er der skruet op for julehyggen – bliv inspireret til fantastiske dage i julens tegn. Her kan du finde arrangementer i hele Vesthimmerland for alle, små som store.  Så tag familien under armen, og få en hyggelig juledag ved et af de mange arrangementer.

Se flere HER

Juleophold

Fylder julegaveræset meget? Og trænger du til forkælelse? Så træk stikket for en stund og nyd et fantastisk ophold med din partner eller hele familien i de smukke omgivelser i Vesthimmerland. Her kan I læne Jer tilbage, smid benene op – og lade andre sørge for aftensmaden. Her kan I bruge tiden på hinanden og nyde de fantastiske omgivelser Vesthimmerland byder på. 

Nytårsophold

Hop ind i det nye år med manér! Herunder ser du to fantastiske bud på nytårsophold I Vesthimmerland. Tag din partner eller familie med på en tur væk fra hverdagen. Bliv godt forkælet med lækker mad, forkælelse og bliv rig på det væld af oplevelser der er at finde i smukke Vesthimmerland!