Landal Wakeboard

15 tips til din ferie ved Landal Rønbjerg

Foto: VisitVesthimmerland

Hos Landal Rønbjerg kan hele familien hygge sig sammen og prøve de mange aktiviteter, der giver timevis af sjov for legebørn i alle aldre. Her får du vores forslag til nogle af de sjove ting, som familien kan give sig i kast med ved Rønbjerg.

1. Tropisk stemning og sjov

Tilbring sjove timer i det store badeland, der byder på plasken og sommerfugle i maven på vandrutsjebanerne, strømkanalen og bølgebassinet. Der er også spa og børnebassin til de, der ønsker noget mere roligt.


2  Wakeboarding på søen

Udforsk din balance med wakeboarding på ferieparkens sø i sommerperioden! Her kan du prøve kræfter med vores forhindringer og se, hvor længe du kan holde dig oven vande. 


3. Konkurrence på forhindringsbanen 

Se hvem der kan gennemføre vores familievenlige forhindringsbane hurtigst. Her bliver du testet på din balance, hurtighed, smidighed og tålmodighed. 

 

4. Indendørs legeparadis

Besøg vores store indendørs legeland, hvor der er plads til både store og små børn. Her kan I klatre, kravle, hoppe og rutsje i timevis i det afskærmede område. 

 

5. Nyd et måltid sammen som familie

På Landal Rønbjerg kan hele familien spise sammen på en af vores familievenlige restauranter. Hvad end I er til pizza, buffet, bøf eller is er der helt sikker noget, der vil falde i jeres smag. I kan også få pizzaerne som take away, så I kan nyde dem hjemme i jeres feriebolig.


6. Konkurrence med 3D lasere 

Jagt hinanden med lasergeværer og se, hvem der kommer ud på den anden side som vinderen af 3D laser-spillet. Kan du undgå at blive skudt?

 

7. Fun & entertainment-program

Hos Landal Rønbjerg laver vi sjove aktiviteter, som man kan deltage i. Hvad end det er skattejagt, badelandsdisko, konkurrencer eller andre sjove lege, kan I som gæster altid være med. I kan følge med i det daglige program på vores app eller i parkguiden, som I får udleveret ved ankomst.

 

8. Sved på panden

Få pulsen op og sveden frem med nogle af de mange sjove og udfordrende aktiviteter på og omkring ferieparken. Her finder du boldbaner, badmintonhal, svømmehal, bowling, squash og klatring, som I kan dyste i. Tag også kampen op med fodboldgolf på den store udendørs bane, hvor det handler om at sparke præcist. På parken kan I også lege cykler, så I kan udforske det smukke Limfjordsområde på to hjul. 

 

9. Sejlture og sæler til søs

Fra havnen ved ferieparken kan I tage på sælsafari, hvor I kan se de søde sæler svømme rundt eller solbade på sandbanker og strande langs kysten. I kan også sejle til den hyggelige ø, Livø, der ligger i Limfjorden og byder på et rigt dyre- og planteliv. I Limfjorden kan I også samle muslinger, som I kan tilberede og spise hjemme i jeres feriebolig. 

 

10. Besøg nogle af de lokale attraktioner og få oplevelser for livet

Nordjylland byder på fantastiske oplevelser for hele familien. Besøg nogle af de smukke, brede sandstrande eller udforsk det store verdenskort bygget af græs og sten på Klejstrup Sø. Glem ikke Fårup Sommerland, der også byder på sjov for hele familien. 

 

11. Besøg bjørnen Bollo

På Landal Rønbjerg bor vores maskot, Bollo, i sit eget hus lige ved siden af legepladsen. I kan lave tegninger eller sende breve til Bollo, som lægges i postkassen. Måske I så er heldige, at I får svar tilbage fra den store bjørn. Bollo tager tit rundt på parken og hilser på de glade gæster. Bollo holder også tit arrangementer, hvor børn og voksne kan komme og danse til glad musik eller være med, når der læses op fra den store Bollo-bog.  

 

12. Shopping og kulturel udflugt i Aalborg

Trænger I til et skud kultur og lidt shopping muligheder kan I besøge den dejlige storby, Aalborg, der ligger under en time fra ferieparken. Aalborg byder også på sjove oplevelser for hele familien – her kan I for eksempel tage i zoologisk have eller tage en dukkert i havnebadet. 

 

13. Kobl af med selvforkælelse

Tag en slapper i den store wellness-afdeling på Landal Rønbjerg. Her kan I nyde stille stunder i de lækre bade, i hamam, fiskespa og med skønne behandlinger såsom massage, ansigtsbehandling og meget mere. Det er den ultimative afslapning.

 

14. Lav kunstværker og gaver til familien

I det kreative værksted kan familiens små lave kunstværker og gaver til hele familien. Her bliver der tegnet, malet, leget med perler og meget mere, så de små kan få frit løb for deres kreative evner.  

 

15. Få kvalitetstid sammen som familie 
Når I besøger Landal Rønbjerg er I garanteret en hyggelig ferie for hele familien. Her er kan I samles og have det sjovt sammen – på tværs af generationer. Her får I rammerne for kvalitetstid sammen, så I får et lille afbræk fra hverdagens stress og jag.