Kunst, natur, musik og gastronomi i Vesthimmerland

Muslingefestival 2018

Kunst, natur, musik og gastronomi i Vesthimmerland

Løgstør Muslingefestival 2018

Muslinger i mange former
Fredag aften tilbereder Muslingebyens Mobile Kogelaug traditionen tro ca. 1 ton lækre muslinger, mens det lørdag og søndag er Løgstør Muslingelav, der serverer muslinger. Kreativiteten kender ingen grænser hos de gæve muslingefolk, og de sidste år er bl.a. muslingedog’en, muslingeburgeren, muslingefrikadeller og muslingetarteletter opstået. Det er endnu ikke klart, hvad årets muslingeretter bliver - det glæder Muslingelavet sig til at løfte sløret for den 13.-15. juli.

Børneaktiviteter
Kong Neptuns yndige kone Salacia har også i år sørget for at lave en spændende rejse for børnene. Gøgleren Tommy Trifolikom gæster festivalen 3 gange om dagen, og også Limfjordsmuseets formidlere står klar til at vise livet i Limfjorden. Børnene kan også gå på skattejagt i den kæmpestore sandkasse og efter krabber i fjorden. Er vejret til det, er det også oplagt at bade fra havnetrappen.

Musikken spiller
Allerede torsdag den 12. juli er der gratis torsdagsmusik. Fredag, lørdag og søndag er der musik i det store festtelt, og på pladsen skaber Ib Buchholtz ægte sømandsstemning.

Handel på havnen og i byen
Under festivalen er der også masser af kunsthåndværkere, kunstnere og fødevareproducenter i de små boder på havnen. Byens butikker udsalg torsdag den 12. juli, og søndag den 15. juli holder butikkerne ovenikøbet åbent fra kl. 11-15 og laver spændende aktiviteter til ”Børnenes Dag”.

Se hele programmet for Muslingefestivalen her

Se kort over Løgstør til Muslingefestival her

Download pdf med programmet for Muslingefestival