Muslingeriet

Muslingeriet er en familieejet virksomhed, der drives af ægteparret Mark og Karina. Sammen med Marks far, Kaj-Lykke er de drevet af en passioneret kærlighed til fjorden, de betragter den som ”verdens bedste arbejdsplads”. Muslingeriets mål er at levere et udsøgt kvalitetsprodukt, samt at værne om den natur vi lever af.    

Muslingeriets økologiske linemuslinger vokser på liner, der er spændt op lige under vandoverfladen i Limfjorden, hvor masser af sollys, frisk vand og føde betyder, at de vokser sig klar til at blive høstet allerede efter et år.

Kødkvaliteten på linemuslingerne er i særklasse, fordi kødet er så ungt og mørt, og da linemuslingerne lever i vandoverfladen, indeholder de aldrig sandrester.

Fødevaresikkerhed og muslinger i højeste kvalitet er alfa og omega hos Muslingeriet. Vi høster udelukkende økologiske linemuslinger, som overholder de strenge krav i forhold til blandt andet miljø, ressourceforbrug og fødevaresikkerhed. 

Linemuslingerne kræver mindre rengøring og forberedelse før tilberedning end traditionelle muslinger, idet de er vokset op i det friske overfladevand og straks efter høst bliver skyllet i rent vand ombord på båden. 

Facebook side: https://www.facebook.com/linemuslinger

Del denne side

Opdateret af:

VisitVesthimmerland info@visitvesthimmerland.dk
 

Kontakt

Adresse

Havnepladsen 19
Hvalpsund
9640 Farsø

Mobiltelefon

60871673 / 21249093

Fakta

  • Type

    • Fiskedelikatesser
    • Økologisk produktion

Transport

Se geokoordinater

Longitude : 9.19543895
Latitude : 56.70116721