Parferie i Himmerland

Parferie i Himmerland

Aftentur i kajak på Mariager Fjord

Tosomhed i den Himmerlandske natur

“Vi skal gå hånd i hånd, gennem livet du og jeg…” 

 

Nyd den skønne natur, oplev fred og ro 

og begiv jer ud på en fantastisk vandretur, bare Jer to. 

I Himmerland finder I de dejligste vandreruter gennem skov, heder, ved vandet mm. 

Vandring i Vest ...

Her kommer du helt ned i tempo. Her er fred og ro. Tid til at være og tid til at tænke efter og blive klogere på området du vandre i. Find roen og tosomheden på Hærvejen eller på en af de andre ruter.

Vandring i Øst...

Ved Danmarks smukkeste fjord, Mariager Fjord, finder I bl.a.  PANORAMA-ruten , der er den første certificerede vandrerute i Danmark. Området byder også på et væld af andre ruter - find dem her.

Sving køllen

I Himmerland finder I golfbaner i verdensklasse. Den helt perfekte måde at nyde hinandens selskab ...

Golf i Vesthimmerland

Alle golfbaner i Vesthimmerland giver gode udfordringer til spillere på alle niveauer og de fleste spillere kommer gennem banerne i fornuftige score. Drømmer du om at forsøge dig som golfspiller - eller er du allerede en erfaren player, så er det vestlige Himmerland et perfekt udgangspun...

Golf ved Mariager Fjord

Ved Mariager Fjord finder du hele 3 forskellige golfbaner - fælles for alle er deres imponerende beliggenhed i helt fantastisk natur. Men her slutter lighederne. Banerne er meget forskellige og hullerne er alle en unik udfordring. Der er forskellige sværhedsgrader og nogle har Pay and Play...

Kajak, kano, SUP eller guidet vandretur? 

Sæt balance evnerne (og måske parforholdet) på prøve, med sjove og udfordrende outdoor-aktiviteter! 

Se de mange fede muligheder for bl.a. kursus i SUP og kajak, guidet tur i kano og skønne vandreture i den smukkeste natur her:

BOOK HER

Kunst, kultur og historie

Den skønne natur i Himmerland, med fjorde, skove og kyster, har altid været en kilde til inspiration for mange kunstnere og kunsthåndværkere, og der er derfor mange gallerier, kunstnere og kulturoplevelser, der alle er et besøg værd!

Oplev kunst og kultur i Mariagerfjord

Den skønne natur omkring Mariager Fjord har altid været en kilde til inspiration for mange kunstnere og kunsthåndværkere, og der er derfor mange gallerier, kunstnere og kulturoplevelser, der alle er et besøg værd!

Gå på opdagelse i den verdenskendte kunstner Per Kirkebys værker

Vesthimmerlands Museum er et af Per Kirkebys arkitektoniske mesterværker og her er det nu muligt at besøge en nyoprettet turistinformation, der med plancher, modeller og filmklip fortæller om Per Kirkebys virke og værker i Aars.

...Eller tag på romantisk tur til Rosernes by Mariager, ved den smukke Mariager Fjord

Mariager er en by fyldt med charme og atmosfære. Her er husene skæve, vejene af brosten og bindingsværkhusene er prydet med roser. Mariager er kendt for sin gamle og smukke bymidte. Mariager er en by, der emmer af historie og vidner om en svunden tid.

Hvor skal vi sove i nat?

Trænger I til forkælelse - og mere end bare en seng at sove i? Så er der flere skønne muligheder for dette i Himmerland.

Her finder I både hoteller, trætophytter, ferie-resorts og romantiske kroer. 

 

Herunder kan I se et lille udvalg af perfekte overnatningssteder for en romantisk get-away. 

Himmerland Golf & Spa Resort

Næsbydale Badehotel

Rold StorKro

Hvalpsund Færgekro

Hotel Amerika

Hotel Postgården

Løvtag Trætophytter

Tag på afslappende forkælelsesweekend i Vesthimmerland

Foto: VisitVesthimmerland