Forår i Vesthimmerland

Forårets vejr og arrangementer banker på, og snart er det igen tid til at nyde en solstråle på et af Vesthimmerlands mange torve og pladser.

Tag afsted med hele familien og nyd nogle skønne forårs- og påskedage i Vesthimmerland. Her på siden har vi samlet inspiration til dig, der vil bruge nogle påske- eller forårsdage i Vesthimmerland.

 

Forår

Muslingehøstfest i Løgstør 2018 (07/04/2018)
I Muslingebyen begynder muslingesæsonen lørdag den 7. april. Traditionen tro markeres dette ved at en af Limfjordsmuseets både fragter tusindvis af muslinger til byen. Med hestevogn køres høsten ind til midtbyen hvor byens kokke tilbereder de dejlige muslinger til alle besøgende.
https://www.visitvesthimmerland.dk/muslingehoestfest-i-loegstoer-2018-gdk1093313

Unik yogaweekend på everntyrlige Livø (06/04/2018-08/04/2018)
Den lille ø Livø, kendt som Naturens Stillekupé, byder velkommen til et eksklusivt weekendophold hos øens Kjøgemester og Oldfrue. Weekenden står på yoga, pilates, traveture, krydret med lækker, sund hjemmelavet storyteller menuer med brug af årstiden lokale råvarer.
https://www.visitvesthimmerland.dk/unik-yogaweekend-paa-eventyrlige-livoe-gdk1097258

Forårsmesse i Messecenter Vesthimmerland (07/04, kl.10 – 08/04 kl.17)
Den traditionelle messe “Forår I Himmerland” byder på mere end 100 forskellige udstillere, og kendetegnes som den flotteste forårsmesse i hele Jylland.
https://www.visitvesthimmerland.dk/foraarsmesse-i-messecenter-vesthimmerland-gdk1099161

Forårsfrokost på Glenholm Vingård (26/05, kl.11)
Nyd udsigten over Limfjorden fra Glenholm Vingård den 26. maj til en hyggelig forårsfrokost bestående af let frokost med vin til. Der skal desuden smages på nyheder fra vingården denne dag.
https://www.visitvesthimmerland.dk/foraarsfrokost-paa-glenholm-vingaard-gdk1098478

Se pinsesolen danse fra en hængekøje (19/05)
Oplev pinsesolen danse fra en hængekøje i skoven i Uhrehøje Plantage. Denne dag er der udfordringer og naturopgaver for alle generationer, også mad og bålhygge. Dagen slutter, mens træerne bevæger sig langsomt i vinden til man bliver vugget i søvn i hængekøjerne. Næste morgen vækkes man til fugle der flyver fra gren til gren og en dansende pinsesol, som inviterer til morgenmaden, der fabrikeres over bål.
https://www.visitvesthimmerland.dk/se-pinsesolen-danse-fra-en-haengekoeje-gdk1098554

Meditation under åben himmel
Meditation under åben himmel byder på en anderledes oplevelse, og da man befinder sig i naturen vil der også være kontakt til dyr.
https://www.visitvesthimmerland.dk/meditation-under-aaben-himmel-gdk1098558

Hella Joof – Lykke
Oplev den fantastiske historiefortæller Hella Joof fortælle om lykke den 4. april kl.19.30. Med spændende og skæve betragtninger forstår Hella at vikle sit publikum ind i en skøn stemning, der giver stof til eftertanke men også et smil på læben.
http://www.oplevvesthimmerland.dk/Arrangement.html?Id=4371&sortFilter_SlutDato=13%2F03-2018&

Del denne side

Se alle kommende begivenheder

Hoteller i Vesthimmerland

Restauranter i Vesthimmerland