Børneoplevelser i Muslingebyen

Børneoplevelser i Muslingebyen

TILBAGE TIL FORSIDEN

Løgstør har en bred vifte af muligheder – også for børnene. Lige fra Limfjordsmuseets naturvejleder, der viser en verden under vandet til legeland, badeland og en håndfuld legepladser lige til at slå sig løs på. 

Dayz
Badeland og legeland på Landal Rønbjerg

Hos Landal Rønbjerg findes der et stort og dejligt subtropisk badeland, hvor alle kan få adgang. I badelandet er der blandt andet bølgebassin, adskillige rutsjebaner, spa, helsebad, børnebassiner, café, svømmehal, 1 og 3 meter vipper, udendørsbassin og meget meget andet. Her vil du uden problemer kunne fordrive en hel dag i de skønne omgivelser!
Det store legeland, Funnyland, på Landal Rønbjerg er et sandt paradis for legebørn! Her kan krudtugler og spilopmagere forbrænde en masse energi ved at tumle rundt i klatreborgen og slå kolbøtter på trampolinen, mens de mere modige børn kan forsøge at bestige den farlige klatrevulkan med rutsjebane. Det store legeland henvender sig primært til børn i alderen 3-12 år. For de allermindste spilopper er der også et sjovt legehjørne, hvor der kan kravels og tumles blandt de sjove dyrefigurer. I Funnyland kan børnene slå sig løs, mens mor og far slapper af med en kop kaffe og nyder børnenes leg. Her er garanti for leg og grin i timevis! Se mere på: www.landal.dk

Limfjordsmuseet
Børneaktiviteter på Limfjordsmuseet
Limfjordsmuseet har et væld af oplevelser for børn. I det Maritime Oplevelsescenter lokker det store rørebassin, hvor alle børn og barnlige sjæle kan få lov til at klappe en fladfisk eller kæle for en krabbe. Udenfor kan børnene boltre sig på den store legeplads, eller hygge sig ved vandkanten. Fiskenettene, som kan lånes på Limfjordsmuseet, er oplagte redskaber til at udforske det forunderlige liv i Limfjorden, såsom rejer, krabber og søstjerner. Sommeren igennem kan man også opleve museets naturvejledere, der står klar til at lære fra sig, om blandt andet forskellen på drenge- og pige-krabber og søstjernens livret. Børn og andre interesserede kan få et fantastisk indblik i fiskenes liv, smage på fjordens frugter og komme helt ned under Limfjordens overflade. Se mere på: http://www....

Legeplads Løgstør
Legepladser i Løgstør
Rundt omkring i Løgstør og omegn finder du og børnene masser af dejlige legepladser, bl.a. naturens egne legepladser, der giver lyst til at udfolde sig i sjov og leg. En af de dejlige legepladser ligger ved Limfjordsmuseet. Her kan børnene udfolde sig fuldstændigt og lege alt lige fra pirater på et skib til piloter og faldskærmsudspringere i en svævebane. Midt på havnen findes trampolinbakkerne og på den østlige kajkant er der en lille skaterbane.

Del denne side