Oplevelser til salg i Vesthimmerland

Køb dine næste oplevelser i Vesthimmerland her

Oplevelser giver liv til sjælen, krydrer tilværelsen og udvider horisonten. En oplevelsesgave er en gave, der vil blive husket.

Her har vi gjort det nemt for dig at finde inspiration til din næste ferieoplevelser i Vesthimmerland. Se alle produkter til salg her.

Du bliver viderestillet til vores samarbejdspartner, ved at klikke på billederne herunder.

Gourmetophold på Hvalpsund Færgekro

Limfjorden ligger kun få minutters gang fra den gamle Færgekro, og lyden fra bølgernes brusen kastes derfor mod land og danner baggrundsmusikken for aftenens middag (klik for læse mere)

Luksus spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Grønne golfbaner og fredfyldt natur, uanset hvor langt ud i horisonten, I spejder, findes her den perfekte opskrift på fordybelse, forkælelse og nydelse til alle sanser.  (klik for at læse mere)

Spaophold på Himmerland Golf & Spa Resort

Spa-badets oprindelse går helt tilbage til romertiden, hvor soldater blev helbredt med det varme vand fra naturens kilder, der blev anset for at være den bedste kur mod sår og trætte muskler (klik for læse mere)

SpaDag på Himmerland Golf & Spa Resort

Forestil dig lyden af rislende vand, følelsen af en varm, brusende jacuzzi. en varm og rolig atmosfære, hvor alt du skal gøre er at læne dig tilbage. (klik for at læse mere)