Film for hele familien i Løgstør Bio i efterårsferien

Foto: Destination Himmerland
Begivenheder
Begivenheder
Adresse

Lanternevej 5

9670 Løgstør

Kontakt

Tag familien med i LøgstørBio i efterårsferien.

Er vejret ikke til uddørsfornøejelser, så ryk indenfor i Løgstør Bios mega konfortable sæder og nyd en stund i godt selskab med nedenstående film.

Der er massere af sjov og grin i vente for hele familien! 

 

Familien Bigfoot

Orig. titel:

Premiere:

Længde:

Censur:

Genre:

Adams far er Bigfoot. Han bor også sammen med sin mor, en kæmpe bjørn, et frækt egern og en hel vaskebjørnsfamilie. Nu hvor Bigfoot er blevet berømt, ønsker han at bruge sin berømmelse til noget positivt. Så da firmaet Xtrakt vil bore efter olie i naturreservatet, Rocky Valley, i Alaska, tager Bigfoot af sted for at støtte demonstranterne, der vil beskytte den vilde natur. Men da Bigfoot pludselig forsvinder sporløst, drager Adam og hans dyrevenner ud på et vildt eventyr for at finde Bigfoot og afsløre Xtrakt-bossens grønne løgne.
Kilde: Scanbox

Far til fire og Vikingerne

Premiere:

Længde:

Censur:

Genre:

Far til Fire familien er i krise og tager derfor et ophold på en vikingegård, for at få harmonien tilbage. Med sig har de elefanten Bodil, hele familiens gamle krammedyr, som pludselig kommer til at spille en hovedrolle, da hun bliver inddraget i en af de ivrige terapeuters selvopfundne øvelser. Og hjælper terapien ikke på sammenholdet, så sker der til gengæld noget, når det er Bodils liv der er på spil!
Kilde: Nordisk Film

Adresse

Lanternevej 5

9670 Løgstør

Åbningstider

10 Oct 20 / 18 Oct 20

mandagtirsdagonsdagtorsdagfredaglørdagsøndag

10:00 - 22:00

Måske også interessant for dig:

Se mere
Sidst opdateret af
Destination Himmerland