Glenholm Vingård

Glenholm Vingård

Foto: VisitVesthimmerland
Attraktioner
Slotte og herregårde
Adresse

Fjordlystvej 21, Næsby

9681 Ranum

Kontakt

E-mail:mail@glenholm.dk

Telefon:+45 98 67 69 66

Website

Web

Få kilometer syd for Løgstør ligger en af Danmarks ældste vingårde i et smukt bakkelandskab med udsigt over Limfjorden, hvor du kan opleve alle facetter af klassisk vinproduktion. Vinmarkerne ligger på en bakke med meget kalkholdig jord, som giver mulighed for at skabe meget karakterfulde vine. Vingården er på 3 hektar og alle vinene produceres på eget vineri.

Autentisk vinoplevelse. 
Vingården drives af to generationer, som foruden at være meget passionerede vinproducenter, har omfattende besøgsaktiviteter med rundvisninger, vinsmagninger og spisende gæster. Vingården er et populært udflugtsmål som altid byder på spændende og autentiske vinoplevelser. Rundt om på vingården er der masser af hyggelige opholdsarealer hvor man kan sidde og nyde et glas vin – eller blot nyde tilværelsen.

Fri entré
Det er gratis at gå rundt på vingården på egen hånd i åbningstiden. Der er anlagt hyggelige vandrestier imellem de små vinmarker, og der er altid noget spændende at se på. Der er sandkasse til børnene og i det hele taget en afslappet atmosfære.

Rundvisning og vinsmagning

Torsdage og lørdage kl. 11 i juli og august. Herudover d. 7/7 kl. 12, d. 24/8 kl. 16 og d. 7/9 kl. 11.
Varighed ca. 1 time. 
Kr. 75,- pr. deltager – børn gratis
Tilmelding på tlf. 98 67 69 66 eller mail@glenholm.dk

Vi starter i marken, hvor der fortælles om vingårdens historie og betingelserne for dyrkning af vin i Danmark. Derefter går turen til vineriet, hvor vi ser på det udstyr som bruges til produktion af vin og der fortælles om forarbejdning af druerne, fra de bliver høstet, til den færdige vin ligger på flaske.

Efter rundvisningen kan der købes vinsmagninger i baren. Rundvisningen kan kombineres med mad.

Frokost- Rundvisning:  

Torsdage og lørdage kl. 11 i juli og august. (d. 10/8 er køkkenet lukket, men der er mulighed for rundvisning og vinsmagning)
Rundvisning efterfulgt af frokost med Vinbondens Tallerken.
Kr. 195,- pr. deltager.
Forudbestilling nødvendigt på tlf. 98 67 69 66 eller mail@glenholm.dk

Gårdbutik
Får du lyst til at købe vin med hjem, får du vejledning i butikken om vinkøbet og der er mulighed for en lille smagsprøve inden du beslutter dig. Andre af gårdens specialiteter kan ligeledes købes i butikken.

 

 

Adresse

Fjordlystvej 21, Næsby

9681 Ranum

Følg på:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland