Herregården Hessels Snapselaug

Foto: Destination Himmerland
Attraktioner
Lokale smagsoplevelser
Adresse

Hesselvej 40

9640 Farsø

Herregården Hessels Snapselaug består af ildsjæle, der brænder for kryddersnapse og det at lave det selv - alt fra dyrkning af urter, til indsamling, til brygning og ikke mindst til at uddele viden omkring snapseurter osv. 

2019 bliver igen et travlt år for Snapselauget og i år er der et nært samarbejde med Hvalpsund by om, at Herregården Hessel deltager i forskellige arrangementer. Her vil Snapselauget være tilstede d. 29. maj ved Open By Night, d. 15. juni og d. 14. juli til Havnefesten.
Derudover kan man møde Hessels Snapselaug ude i landet til forskellige arrangementer som f.eks. Husflidsudstilling i Låstrup, Skovens Dag i Uhrehøj, Dyrskue i Løgstør samt Dyrskue i Hjørring, Muslingefestival i Løgstør, og Hot Sommer, Æblets dag, og Jul By Night i Farsø. Derudover afholder Hessels Snapselaug egne arrangementer på Hessel: Ølbryg og Snapseurter i maj og Snapseurtetur i juli. Udover de mange arrangementer, så passer Snapselauget også snapseurtehaven på Herregården Hessel. Derudover deltager Snapselauget også i de store aktivitetsdage på Herregården Hessel, hvor lauget har egen stand. 

2019 arrangementer

17. marts Husflidudstilling, Låstrup
5. maj Skovens Dag, Uhrehøje Plantage
13. maj Laugaften, Herregården Hessel
25. maj Ølbryg & Snapseurter
29. maj Open By Night, Hvalpsund
1. juni Hestdag og historisk dyreskue
15. juni Løgstør Dyrskue
21-22. juni Hjørring Dyrskue
12-14. juli Muslingefestival, Løgstør
13. juli Snapseurtetur, Herregården Hessel
14. juli Havnefest, Hvalpsund
15. juli Hot Sommer, Farsø
11. august Høstdag, Herregården Hessel
22. september Efterårets Dag, Herregården Hessel
23. -24. november Gammel Jul, Herregården HesselHar du lyst til at være med?
Man kan altid deltage i Snapselaugets arrangementer, men har du lyst til at blive en del af et aktivt Snapselaug, så er man altid velkommen. I Snapselauget er der godt 20 medlemmer, antallet svinger lidt mellem 20 og 25, der kommer hvert år nye medlemmer og nogle medlemmer forlader lauget. Lauget er meget aktiv, deltager på mange stande i løbet af året naturligvis på Hessel på alle aktivitetsdage og ellers ude rundt omkring. Der er et godt socialt liv i lauget. Man mødes på Hessel til planlægningsmøder 2-3 gange årligt. Afholder julefrokost privat, kun for laugsmedlemmer, har en årlig udflugt hvor også ”påhæng” er inviteret med. I efteråret 2018 var lauget f.eks. på Brænderiet Limfjorden i Sundsøre, en rigtig god oplevelse, med spændende mad, rundvisning og sluttende med smagsprøver, det kan absolut anbefales.

Adresse

Hesselvej 40

9640 Farsø

Sidst opdateret af
Destination Himmerland