Møde på Limfjordsmuseet

Foto: VisitVesthimmerland
Møder og konferencer
Venues
Adresse

Kanalvejen 40

9670 Løgstør

Kontakt

E-mail:info@limfjordsmuseet.dk

Telefon:98671805

Hold din næste konference, møde eller teambuilding på Limfjordsmuseet i Løgstør.

Limfjordsmuseet er beliggende i Løgstør lige ved Limfjorden. Her er optimal ro til at tænke tanker, arbejde med kreative processer og lægge strategier - også ideelt til walk n' talk-møder, da vestenvinden bidrager til at friske hjernen op.

Limfjordsmuseet vil være ideelt til TEAMBUILDING, ACTION PÅ FREDERIK D. VIIs KANAL, MUSLINGESKOLE - KORT SAGT ANDERLEDES MØDER OG KONFERNCER.

Konferencebygningen, som er placeret med første parket ud til Limfjorden - med den mest inspirerende udsigt, ligger bag Limfjordsmuseets oprindelige bygning og har plads til XX deltagere. Derudover er 1. sal i Oplevelsescenteret ideelt til div. grupper. Her finder man også en fantastisk udsigt og inspirerende omgivelser. Tag også en tur med Grevinde Danner på Frederik d VIIs Kanal, som et anderledes afbræk i mødeaktiviteterne. 

Forplejningen er i fokus og laves af WhiteGuide restauranten Kanalfogedens Køkken, som kreerer fantastiske retter og der er garanti for en gastronomisk oplevelse, som giver liv til hjernecellerne. 
Adresse

Kanalvejen 40

9670 Løgstør

Følg på:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland