Næsbydale Badehotel

Foto: VisitVesthimmerland
Overnatning
Hoteller
Næsbydale Badehotel er et badehotel i Næsby helt ned til Limfjorden i smukke Vesthimmerland. Vi glæder os til at byde dig velkommen til afslapning og oplevelser i Næsbydales rolige og smukke omgivelser. Næsbydale er en V-formet erosionsdal, hvor det rindende vand siden istiden har skåret sig ned i det højt beliggende morænelandskab på sin vej mod Limfjorden. Dalen ender brat i en 35 meter høj klint, hvor Limfjorden, som et af de få steder i Nordjylland, konstant gnaver sig ind i landskabet og kløften konstant skifter udseende.
Adresse

Næsbydalevej 15

9681 Ranum

Næsbydale er mere end et sted… det er en tilstand.

Man forsvinder ind i en anden verden, når man ad den stejle vej begiver sig ned i Næsbydale og efterlader omverdenen ovenfor.

Næsbydale Badehotel har en spændende historie, og er på mange måder en seværdighed; dalens skabelse, den talrige flora og ikke mindst ”Baronens Hus” - som blev bygget af Baronen på Gavnø i 1918, og senere omdannet til et meget berømt og velbesøgt badehotel og traktørsted i Vesthimmerland. Dalen blev et fredet naturområde i 70’erne, hvorimod bygningerne blot er undelagt kystdirektoratets velsignelser.

Næsbydales bygninger er med nænsom renovering genopstået som badehotel med Café i Baronens Hus, Restaurant og Rotisseri, og 8 lejligheder/værelser med udsigt over smeltevandsdalen og Limfjorden – hvor Livø er placeret.

I Caféen og Restauranten serveres der bl.a. kagetapas, den populære luksus brunch, frokostanretninger og aftenmenuer. Vinkortet er velassorteret og byder på danske og udenlandske vine af høj kvalitet. Desuden bliver der afholdt forskellige arrangementer året rundt – musikalske, kulturelle, kunsteriske m.m. Det er også muligt at booke private arrangementer og fester.

Du kan kombinere oplevelsen af den autentiske atmosfære på Næsbydale Badehotel med en tur i den grønne dal. Der opstår en magisk ro, når man til fods begiver sig ned gennem den fredede og fascinerende dal, for til sidst at stå på stranden som er kendt for de høje klinter og havørredfiskeri.

Åbent i 2019-sæsonen:

Åbent:
onsdag - søndag for brunch, frokost og aftenbuffet
Lukket: mandage og tirsdage

Adresse

Næsbydalevej 15

9681 Ranum

Facilities

Cafe/Cafeteria

Måske også interessant for dig:

Sidst opdateret af
Destination Himmerland