Vandplask og vind

Med 90 km Limfjord langs Himmerlands Vestkyst er der et hav af forskellige vandoplevelser, og strækningen er ideel til forskellige vandsportsaktiviteter.

Trend strand er kendt som Cold Hawaii’s lillebror. Når man kommer til området er stranden umulig at overse. Her bliver man altid bliver mødt af forskellige farver der passerer forbi både på og over Limfjorden. Dette er nemlig et paradis for både kite- eller windsurfere, og faktisk egner det sig perfekt til nybegyndere pga. de gode forhold ved stranden og fjorden.

Er du havkajakroer, er livet ved Limfjorden også fantastisk. F.eks. ligger Livø  blot få km fra Ertebølle, hvor man næsten kan være sikker på at møde en sæl på sin vej.

Stranden i Hvalpsund har en hyggelig atmosfære hvor familien kan slappe af, bade, plaske rundt og få en is på ishuset.

Er vandet ved Limfjorden alligevel lidt for livligt, så kan du tage til Vilsted Sø. Det er Nordjyllands største sø, hvor du kan leje både hele sommeren.

Ferieparken Landal GreenParks i Rønbjerg er et ferieparadis der også ligger på Himmerlands Vestkyst. Her venter der familien tropisk badeland med rutsjebaner, vandattraktioner og forskellige bassiner hvor børnene kan have det sjovt i timevis. De voksne kan også få kvalitetstid i ferieparkens wellnessområde, og koble mentalt af i f.eks. hamam, det tyriske dampbad. Herudover byder ferieparken på en lang række andre aktiviteter på de forskellige multibaner og faciliteter man kan kombinere med besøget. Desuden tilbyder Landal også wakeboarding – et sus af en oplevelse for både børn og voksne.

Del denne side

Andre aktiviteter langs Himmerlands Vestkyst